2777
2789
عنوان

بیاین بگین دکور خونمو چجوری بچینم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣👍🏻

والا 

عکسا دیدم مبل سه نفره رو با دو نفره جاش عوض کن اون تابلو هم بردار کلا

این بوفه رو مخه

به شوهرت بگو زلزله بیاد این میشه قاتلت🤭بلکه راضی شد بده بره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

میز آرایش ببر تو اتاق تلوزیونتم جاش خوب نیس

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

والا عکسا دیدم مبل سه نفره رو با دو نفره جاش عوض کن اون تابلو هم بردار کلااین بوفه رو مخهبه شوهرت بگ ...

اره راضیش میکنم بفروشم😑😘😂

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

سه نفرتو بیار جلوی تلویزیون یعنی جایی که دونفره و تک نفره گذاشتی

تک نفره همون نزدیک اشپزخونه بمونه چون مبل تک نفره مبل میزبانه باید نزدیک به اشپزخونه باشه

دونفره و تک نفره رو بیار جای سه نفره 

اگه بتونی یکی از اون بوفه هارو هم رد کنی بره عالی میشه چون واقعا جای الکی گرفته جاش میتونی یه گلدون و گیاه طبیعی خوشگل بذاری 

اون آینه هم اصلا جاش مناسب نیست یا کلا بردار یا منتقل کن به اتاقی توش تخت دونفرتون هست اون میز ارایشه نه اینه کنسول

میز آرایش ببر تو اتاق تلوزیونتم جاش خوب نیس

خب من فعلنی چیدم ک از وسط جم شه اخه تا اخر شب مشغول بودم  خب تلویزیون کجا بزارم

اره راضیش میکنم بفروشم😑😘😂

تو میتوانی

تو زلزله کرمانشاه این بوفه ها شده بود منبع خسارت بعد زلزله دیوار پر بود از بوفه 😂🤦🏻

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

چون اتاقم خیلی کوچیک جا ندارم😭😭

خب وقتی کوچیکه نباید به پدیرایی منتقل بشه کیا بفروش بره یا عوض کن کوچیترشو بگیر

جاش پذیرایی نیست تلویزیونو بیار وسط تر

تابلو بالاسر مبلارو بردار

سه تا باکسم از بالای تلویزیون بردار

دیوتر تلویزیون نباید چیزی نصب کرد

اون میز و ایینه رو ببر تو اتاق اون باکس ها میشه جا تابلو ابیه بشه

اخه اتاقم خیلی کوچیک جا ندارم رخت خابامو و کمد اینارو گذاشتم☹️🤦‍♀️

خب من فعلنی چیدم ک از وسط جم شه اخه تا اخر شب مشغول بودم خب تلویزیون کجا بزارم

تلوزیونت باید اون آخر باشه جایی که مبل یکنفره و دونفره کنار همن

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

سه نفرتو بیار جلوی تلویزیون یعنی جایی که دونفره و تک نفره گذاشتیتک نفره همون نزدیک اشپزخونه بمونه چو ...

شوهرم برا وسیله ها اصلا راضی ب فروش نیست منم مجبوری نگهداشتم خودم کلا خوشم از میز ارایشم نمیاد خیلی بزرگ و مزخرفه