2777
2789
عنوان

روم نمیشه خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 54 پست
مرسی عزیزم💜🫂

منم خونه ی پدرم خوبه به نظرم از ۱۰۰ بخوام نمره بدم ۸۰ هست ولی من با کسی ازدواج کردم که از خودمون خیلی بالاترن و خونه ی همسرم اینا رو که دیدم واقعااااااااااا در مقایسه با خونه ی ما شگفت انگیز بود همه چی لوکس

منم خواه ناخواه یک حس کمبودی  گرفتم یکم خجالت زده شدم

و همیشه هم  به همسرم و خانواده اش میگم که مثلا شما از ما بالاتر هستید حالا نه اینکه اینقدر واضح بگم ولی تو حرفام یه جوری میگم

اونا هم خدایی آخرت شعور و ادب هستن همیشه میگن نه بابا همه چی که به سرمایه و این چیرا نیست و از این حرفا😍

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا همچین حسی داشتم اصلا برام مهم نبود ولی الان تو دوره ای رفتیم اگه طرف وضع ظاهریش خوب نباشه حتا ا ...

چرا هست یه پسر که همسنگ خودت باشه و خوشش بیاد هست می بینن تو رو کراش میزنن ولی چون اوضاع اقتصادی داغونه جرعت نمی کنن بیان جلو

بهت حق میدمفردا هم به همسرت بگی فلان چیز رو برای خونه بخر میگه مگه خونه بابات این امکانات رو داشتی پ ...

دقیقا اگه ازش چیزی بخوام میگه خونه بابا چارتا چیز خوب نبود الان از من این توقعاتو داری

منم خونه ی پدرم خوبه به نظرم از ۱۰۰ بخوام نمره بدم ۸۰ هست ولی من با کسی ازدواج کردم که از خودمون خیل ...

خدا رو شکر ادمای خوبی نصیبت شده 

ولی همه که اینجور نیستن باید به اینم فکر بکنم 

الان یه مورد خوب هست ۵ تا داداشن با دوتا دختر همه ازدواج کردن سر خونه زندگی خودشونن برای پسر اخر بهمون معرفی کردن میگن خانواده خوبی هستن ولی هی با خودم فکر میکنم اگه بعدن بین جاری ها مسخره بشم چی اگه بعدن به روم بزنن چی هزار تا مساله تو ذهنم داره چرخ میزنه

دقیقا اگه ازش چیزی بخوام میگه خونه بابا چارتا چیز خوب نبود الان از من این توقعاتو داری

بنظرم اگه میتونید یه جایی رو اجاره کنید یا یه دستی به سر و گوش خونه بکشید

معجزه کن صبر مرا 
خدا رو شکر ادمای خوبی نصیبت شده ولی همه که اینجور نیستن باید به اینم فکر بکنم الان یه مورد خوب هست ۵ ...

آره خداروشکر

ان شالله که شما هم خانواده ی خوبی قسمتت بشه

من جاریم هم خوبه خودش از من بالاتر نیست ولی خانواده اش از لحاظ تحصیلات یکم از مابالاترن ولی خدایی دختر خوبیه

ان شالله به امید خدا شما هم سهمت ازدواج خوبی باشه

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

عزیز دلم 

من خودم مجردم 

ولی خواهرام هر دو توی شرایطی خاستگار براشون اومده که خونمون افتضاح بودش 

اتفاقا خانواده یکی از دامادمون خیلی به وضع زندگیمون توجه کردند و کلا عقب کشیده بودن

ولی خود داماد همون جلسه اول از خواهرم خوشش اومده بود 

و اصرار به وصلت کرد

و الانم ازدواح کردن عزیزم خیلی هم خوشن باهم

من نمیتونم درکت کنم چون هنوز توی شرایطت قرار نگرفتم ولی قاطعانه حس میکنم اگر همچین موردی پیش بیاد خودمم همچین حسی دارمم

من باشم اجازه میدم بیان رسماً خونه اگه نپذیرفتن و مادیات واسشون ملاک بود مهم نیس! بهتر که برن! شاید واسشون مهم نباشه، به هر حال واسه خونه بابات که نمیان خواستگاری! اعتماد به نفس داشته باش

خانوادم وضعمون خوبه و شکر خدا سرشناس و دو تا عروس با وضع مالی معمولی رو به پایین گرفتیم که خونشون پایین شهر دقیقا یک حال کوچیک یک خواب داشت با یک آشپزخونه کوچیک که واقعا برای برادرام وضع مالی اونا مهم نبود! چون داداشام خوششون اومد و پسند کردن ( یعنی خودشون انتخاب کردن و قبلش با هم آشنا و دوست شدن ) منظورم اینه که خونه پدرت مهم نیس!  زود قضاوت نکن و سریع ردشون نکن! با اون آقا آشنا شو 

عزیز دلم من خودم مجردم ولی خواهرام هر دو توی شرایطی خاستگار براشون اومده که خونمون افتضاح بودش اتفاق ...

ممنون عزیزم

امیدوارم همچین حس بدی رو هیچ وقت تجربه نکنی چون واقعا سخته