2777
2789
عنوان

روم نمیشه خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 54 پست
نه بابا اگر اینجور فکر کنی که دیگه تا اخر عمر مجرد میمونی مگه خانواده تون مشکل دارن همه چی که پول نی ...

نه هیچ مشکلی نداریم حتا اگه چندتا ملک هم داریم اگه بابام بفروشه بهترین  رو میتونیم بخریم ولی فعلن نمیفروشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار من خواهراش باتحقیرخونمونو نگاه میکردن قسم خوردم دیگه هیچکسو نیارم کلا ب کسی رونمیدم بیادنزد ...

متاسفم براشون الهیییییی  بهترین ها برات اتفاق بیوفته

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

نه هیچ مشکلی نداریم حتا اگه چندتا ملک هم داریم اگه بابام بفروشه بهترین رو میتونیم بخریم ولی فعلن نم ...

باهاش صحبت کن بگو اینده من تحت تاثیر قرار گرفته یکم به خونه زندگیمون برس 😒😒😒

اگرخودتم سر کار میری کم کم یه دست بکش در حد نو کردن وسایل کوچیک یا تعمیر

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

عزیزم من به عنوان یک خواهرشوهر بهت میگم مهم نبست اصلاااااا مهم نیست اگر خودت خوب باشیالبته درصورتی م ...

من هیچ وقت عقدهای نبودم حتا اگه بابام چنتا ملک بفروشه بهترینا هارو داریم الان تو خونه ای هستیم که درسته کهنه و دربو داغون شده ولی بهترین نقطه شهره ولی کسی که میاد به این چیزا توجه نمیکنه میگن ببین طرف با این همه سرمایه هنوز تو اون خونه کهنه هستن بابام اصلا براش مهم نیست میگه مردم همینو هم ندارن وسیله اینا مهم نیست 

باهاش صحبت کن بگو اینده من تحت تاثیر قرار گرفته یکم به خونه زندگیمون برس 😒😒😒اگرخودتم سر کار میری ...

اصلا به این چیزا توجه نمیکنه تا حالا هر خواستگاری داشتم به خاطر این مساله رد کردم

الان یه مورد خیلی خوب اومده ولی میخوام باز رد کنم

برای بابام مهم نیست هی میگه ما که مستاجر نیستیم ناشکری نکنین

من هیچ وقت عقدهای نبودم حتا اگه بابام چنتا ملک بفروشه بهترینا هارو داریم الان تو خونه ای هستیم که در ...

خداروشکررررررررررر 

ان شالله که ازدواج خوبی کنی

من به شخصه اصلا خونه و زندگی   و داشتن و نداشتن کسی برام مهم نبوده آدما رو روی حساب شخصیتشون دوست داشتم ولی اگر ببینم کسی برام خیلی قیافه میاد قطعا همه ی زندگیش میاد جلو چشمم

بازم بهش حرفی نمیزنم یعنی تحقیرش نمیکنم ولی بیشتر به وضعیت زندگیش توجه میکنم

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

اصلا به این چیزا توجه نمیکنه تا حالا هر خواستگاری داشتم به خاطر این مساله رد کردمالان یه مورد خیلی خ ...

هیچی دیگه عجب بابایی داری 

خدا کمکت کنه بهترین بخت نصیبت بشه🤗🤗🤗

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

متاسفانه اعتماد بنفسم به خاطر این موضوع اومده پایین همش تو فکرشم

اشتباه میکنی سرتو بگیر بالا و افتخار کن به پدر و مادرت اگرم طرفت انقدر بیشعور بود ک این موضوع رو به رخت کشید و تعنه زد همون بهتر ک بره خواستگاری ک این چیزا براش اولویت باشه اصلا همون بهتر ک نیاد تو زندگیت اون آقا اولویتش باید شما باشی نه خونه پدرت، خرید فروش خونه نیست ک خواستگاریه رفتارت اشتباهه به نظرم 

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
این چه حرفیه اصلا خجالت نکشین من خودم باشم اصلا به همچین چیزی توجه نمی کنمدعوتشون کن بیان بگو من همی ...

قبلا همچین حسی داشتم اصلا برام مهم نبود ولی الان تو دوره ای رفتیم اگه طرف وضع ظاهریش خوب نباشه حتا اگه میلیارد هم باشه کسی نزدیکش نمیشه