2777
2789
عنوان

بچه م داره جلوچشام اب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 72 پست
تا یکسالگی وقت داره گلمتازه الان ۸ ماهشه و شروع غذای انگشتینگران نباش و انقدر حرص و جوش نخوردرست میش ...

عزیزم ممنونم واقعا بهم خیلی امید دادی❤️

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید نمی دونه چیزی رو قورت بده چون ابتدای حلق آدم یه زبانه مانند کوچیک هست اگه تو حالت عادی نباشه وب ...

ازکجا بفهمم اخه دکترای اینجا ازچی سردرمیارن تا ازاین بیارن

سنندج شهرکوچیکیه

عصاره بگیر فقط آبش رو با قاشق بهش بده روزی دوتا قاشق اب عصاره هم بخوره عالیه کلا بدنش جون میگیره

حتمافردابهش میدم مرسی گلم

عسل اصلا نده زیر ۲ سال ممکنه حسایت بد بده و مسموم شه ، ببین با طعم شیرین بیشتر ارتباط برقرار میکنه یا بی مزه هر بچه یه جوره ، فرنیشو رقیق کن ، دختر من یه کم غلیظ بود لب نمیزد ، دختر  منم تو خواب فقط شیر خشک میخورد ولی به بدغذایی پسر شما نبود ، با پوست حونم حس میکنم چه عذابی داری میکشی ، خدا بهت قوت بده تا غذا خور بشه نابود نشی من یه بازه ای از سن دختر سر غذا دادن بهش له شدم

ببرش متخصص گوارش اطفال ...احتمالا سونو انجام بدن ...آلرژی نداره ؟

چیزی ندیدم تاحالا ازعلائم الرژی عزیزم

بی قراری یا خون درمدفوع یا بثورات پوستی ندیدم تاحالا

اگر فقط تو خواب شیر میخوره سعی کن بیشتر تو طول روز بخوابونیش بهش حتما تند تند شیر بده ، شیر بیومیل بگیر چرب زود وزن میگیره ، غذا نمیخوره شیرم نخوره رشدش عقب میوفته اصلا ولش نکن ولی آرامشتو حفظ کن بچه های دیگه هم یه خط در میون مثل بچه شما هستن یه کم دوز اذیت کردنشون فرق داره با هم

شاید آب به بچت کم میدی ، اگه شهر گرمسیر باشید که بچه ممکنه از شدت گرما نتونه غذا بخوره ، حتما آب بهش ...

شاید باورنکنی اب هم نمیخوره🥴

عزیزم عسل برای بچه های زیر یک سال ممنوعه حواست باشه ندی به طفل معصوم

اره مادرم پیشمه اتفاقا اونم گفت عزیزم ممنونم

اگر فقط تو خواب شیر میخوره سعی کن بیشتر تو طول روز بخوابونیش بهش حتما تند تند شیر بده ، شیر بیومیل ب ...

بخدا شیرخارجی براش میگیرم همیشه😓بخدا میکشتم این بچه