2777
2789

آقا قضیه اینه که این شوهرعمم منو از ده سالگیم عروسم صدا میزد

حالا چرا؟

چون وقتی من ده سالم بود و از اونجایی که خیلی خیلی با پسرعمم صمیمی بودم و البته غلطی که کردم این بود که به شوخی گفته بودم بزرگ که شدم نهایتا اگه کسی منو نگرفت با نیما که میشه همین پسرعمم ازدواج میکنم 

حالا شوهرعمم ازاون موقع به بعد منو عروسم صدا میرنه

من الان نوزده سالمه و اصلا خوشم نمیاد اینو بگه

از طرفی من خودم دوست پسر دارم ولی اونا نمیدونن

از یه سنی به بعد مثلا از شانزده سالگی هر بار بهم میگفت عروسم بهش میگفتم لطفا اینو به من نگید ولی اصلا گوش نمیداد و هر دفعه تکرار میکرد

این سری که بهم گفته بود عروسم بهش گفتم ببینید الان دیگه من و پسرتون بچه نیستیم و بزرگ شدیم هم ممکنه پسرتون یه دوستی برای خودش داشته باشه هم من 

پس درست نیست دیگه اینو تکرار کنید

حس میکنم زیاده روی کردم ولی وقتی نمیفهمه...🚶🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی واقعا تا این حد دوست پسر داشتن تو فامیل تون عادیه 

که راحت می گین ؟

تو شهر ما دوست پسر داشتن رو خرابی و هرزگی می دونن 

خیلی زشت میدونن این مورد رو 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یعنی واقعا تا این حد دوست پسر داشتن تو فامیل تون عادیه که راحت می گین ؟تو شهر ما دوست پسر داشتن رو خ ...

دوست پسر داشتن خلاف نیست پس ماها هم مشکلی نداریم.

دوست پسر داشتن خلاف نیست پس ماها هم مشکلی نداریم.

هم از نظر شرع خلافه هم از نظر قانون 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸