2777
2789

سلام، از اینکه نامزد کردید پشیمون نیستید؟ اگه اره پشیمونی از چی؟ خانم های متاهل بگید چه اشتباهاتی رو در نامزادی انجام ندیم چی کار  کنیم چی کار نکنیم خلاصه فکر میکنی اتون. رو بریزید وسط 🤔 چه رفتار های رو انجام ندیم؟  ملاحظه ی نامزد مون رو بکنیم پررو میشه؟ 😂 بگید خوب ههههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همدیگه رو باید درک کنید خیلی زیاد

ما اوایل اشتباه کردیم میذاشتیم خانواده دخالت کنن یه چیز مامان اون میگفت دوتا چیز بابای من دلخوری میشد

الان هرچیییی بشه به کسی نمیگیم خود به خود خوب میشیم

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

همه چیو نگو بهش

سعی کن خودتو سنگین بگیری تا وقتی محرم نشدید

تا زمانی ک زیر ی سقف نرفتید حتی اونم بد خانوادشو گفت تو باز خوبشونو بگو

جلوی خانوادش نازکتر از گل بهش نگو

تو جمع حواست ب رفتارت باهاش باشه

خیلی بهش نچسب ک فک کنه خبریه بزار اصولا اون پیش قدم شه و بدوئه دنبالت

تنها دلیل پشیمونیم سن کممه

واقعا خودم مودیم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ببین من کتابای زیادی در این مورد این خوندم

1.

اعتماد به نفستو همیشه داشته باش هیچوقت خودتو پیشش کوچیک نکن هیچوقت به پیشش به خودت بی احترامی نکن مثال فوش نده به خودت نگو مثلا صورتم جوش داره و...

2. بعضی مواقع عاقلانه رفتار کن ولی بعضی موقعه ها لوس شو عین دختر کوچولوهاجوری که نازتو بخره

3. در طول روز لطفا 10بار 100بار بهش زنگ نزن فوق فوقش یه بار بزار اونم عوضش زنگ بزنه اگ زیاد زنگ بزنی دل زده میشه

4.هیچوقت پیشش غر نزن

5.هروقت چیزی برات خرید حتی اگه بد بود بازم ازش تشکر کن مثلا رفتی رستوران جوجه اش زیاد خوب نبود تشکر کن اصلا نگو بد بود تجربه نشون داده از چیزی بد تعریف کنی دیگ اونکارو برات انجام نمیده مثلا بگی وای کبابش چقدر بد بود دیگ میگه بشین خونه اشپزی کن نمیبرمت رستوران تو دلش

6.هیچوقت پیشش غیبت هیچ احدیو نکن فردا بهت میگه خاله زنکی

7.هیچوقت بد خانواده اشو نگو بالاخره خانواده اشن فردا روز میاد میگ دعواها کلا تقصیر توئه

8.هیچوقت اسرار خانوادگیتونو بهش نگو مثلا عمه ام اینکارو کرد فردا روز میاد میگه خانواده اینه میکوبه توسرت

9.همیشه به خودت برس برای خودت هدف داشته باش نگه زنم بی هدفه بیکاره میچرخه

مثال یه ساعت اشپزی کن یه ساعت دیگ کتاب یه ساعت صورتت برس ماسک اینجور چیزا یه ساعت نظافت خونه کلا خودتو مشغول نشون بده پیشش و زیاد پیگیرش نباش همش مدام بهش زنگ بزنی 

هروقتم زنگ زد عزیزم گلم از این چیزا بگو 😂

10.همیشه با احترام باهاش صحبت کن

هیچوقت از دهنت کلمات رکیک درنیاد بیرون چون حرمتها شکسته میشه اونم فوش میده همیشه بهش بگو رو کلمات خیلی حساسی و اگه فوشی بشنوی ناراحت میشی بگو اصلا باهات بد حرف نزنه

11.کتاب زنان زیرک که سیاست رفتار با شوهره رو از گوگل پی دی تف رو دانلود کن بخون😂