2777
2789

سلام بچه ها لطفااا کمکم کنین

شوهرم آورده یه هفته گزاشته خونه پدرم قبلشم من گفتم زندگیت یا پدرمادرت گفت پدرمادرم چند بار شده گفته دیگه دوس ندارم زندگی کنم مقصر نمیدونم کیه فقط من خسته شدم ازین که چون طبقه پایین مادرشوهرم هستم همش دخالت میکنند و اینکه شوهرم همش میگه هرکسی رفت خونه مادرش اینا ماهم باید بریم کمک مادرش الآنم دوهفتس هم اخلاقش بدجور تغییر کرده هم میگه برو درخواست بده میگم تو نمی‌خوای این زندگیتو من برم میگه آره 

ولی من نمیتونم این چهار سال و فراموش کنم من دوسش دارم ولی به هرکسی گفتم باهام چی کار کرده میگه تو دیونه ای باید جدا بشی حتما ولی من دوسش دارم 🥺💔

قبول کن این زندگی به درد نمیخوره حتی اگه جدا نشید بدبخت تر میشین هم تو هم شوهرت نمیشه کسی رو به زور عاشق کرد در آینده بچه هاتون هم گناه دارن

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدنوشتی زیاد متوجه نشدم.منم شرایطم مث تو ازتوهم بدتر تو ی حیاط زندگی میکنیم روستا ب همه چیمون دخالت میکنن بگو تومیخکای طلاق بدی دگ توبرو درخواست بده من تاحالا چندین بارم رفتم قهر ولی  زنگ زده اومده دنبالم برگشتم ولی برای من دگ مهم نیس بااینکه ازدواج دوممه میگم هرچی میشه بشه وقتی یکی منو نمیخواد برای چی اصرار کنم.توهم بیخیال شو هرچی میشه بشه 

دوسش داری جدا نشو لطفامن اینکارو کردم نابود شدم

میدونی من تنها خواستم این بود یه خونه جدا بگیره کم کمتر اذیت شم از دست مادرش 🙁💔

دوسش دارم ولی به کارهاش فک میکنم مغزم سوت می‌کشه ولی خاطراتمون من اولین هامو با این تجربه کردم اصلا نمیدونم چیکار کنم فقط حالمممم بده حس میکنم جز مردن راهی نداره💔💔