2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد طلاق بده من نمی‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 40 پست
وابستگی شدید داری.یکم صبوری کن ببین پاپیش میزاره یه نهولی مردی که اولویتش خونوادش باشن به درد نمیخور ...

اولویتش که همش خانوادشه من چی کار کنم برم مشاور خودم ؟؟

توروخدا چی کار کنم حالم بهتر شه دارم خفه میشم خانوادم تو این یه هفته داغون شدن اصلا خجالت میکشم تورو ...

اونا پرش میکنن اینم دهن بینه 

هر دیقه یه سازی میزنه به نظرم دیگه زنگش نزن واسه خودت ارزش قائل شو 

یعنی چی گفته بین تو و خونوادم خونوادمو انتخاب میکنم اخه اینم شد مرد😑 بخدا با این ادم تنهای تتهایی حمایتگر نیس طرفدارت نیس ازت هیچ جایی دفاع نمیکنه برگردی بدترم میشه و مجبوری دم نزنی از من گفتن بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا پرش میکنن اینم دهن بینه هر دیقه یه سازی میزنه به نظرم دیگه زنگش نزن واسه خودت ارزش قائل شو یعنی ...

ممنون عزیزم خیلی راهنمایی کردی ایشالا هرچی از خدا میخوای یهترشو بهت بده 🥺💜

ممنون عزیزم خیلی راهنمایی کردی ایشالا هرچی از خدا میخوای یهترشو بهت بده 🥺💜

همچین گلم انشالله بهترین تصمیمو بگیری❤

مثل من نکن ۴۰ سالم شد وبا یه مرد احمق و بددهن و زبون نفهم دارم سر میکنم هر چی همه بم گفتن این به دردت نمیخوره گوش ندادم ولی تو موقعیتاتو از دست نده

همچین گلم انشالله بهترین تصمیمو بگیری❤مثل من نکن ۴۰ سالم شد وبا یه مرد احمق و بددهن و زبون نفهم دارم ...

چشمم سعی میکنم 

فقط لطفاً برام دعا کنین قلبم آروم شه آنقدر به مردن فکر کردم دارم داغون میشم همچی داره روم فشار میاره 

سلام 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

چه غروری؟ چطور انقد بی منطقید مگه دوس پسرشه؟ چطور روت شد اینو بگی با چه عقلی؟ طرف شوهرشه چندسال باهم ...

من کاری ندارم چه فکری میکنید نظرمو گفتم قرار نیس جبهه بگیرید من ب شخصه  شوهر من باشه میزارم دم در صب آشغالچیا ببرنش اگه قراره  انقد بی رحم باشه پدرشو درمیارم نه اینکه بمونم بگم تروخدااا بیا ادامه بدیممم ..

چه خانوادم حامیم باشن چه نباشن  تو خیابونا زندگی کنم بهتره ابن خفت و خواری رو تحمل کنم

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

چی کار کردی بعدش من دارم دق میکنم کارم یه هفته شده گریه انقدری گریه کردم صدام گرفته زنگ‌ زدم بهش گفت ...

عزیزم همسر منم مثل شماست و خیلی مغرور

من به قصد جدایی رفتم خونه پدرم و خودم درخواست طلاق دادم با یه بچه!!!که اگه بچه ام نبود الان جدا شده بودم با اینکه دوسش داشتم اما شوهرم با اینکه به روش نمیاورد زندگیش جهنم شده بود.

هزار بار التماس کرد برگردم ولی نه زنگ میزد نه پیام میداد  تو فلاسفه و خیلی بی احساس میگفت حتی گاهی با تهدید میگفت برگردم اگه هم پیامی میداد توش فقط فحش و تهدید بود

من دوسال خونه پدرم زندگی کردم در آخر برگشتم و تصمیم درستی گرفتم برگشتم نه چون عوض شد شوهرم نه

بلکه من تغییر کردم و این کمممممی اونو تغییر داد.اینایی که زر میزنن دوست داشتن دلیل نمیشه جدا شو اینا فک میکنن دوست پسرته و میشه هر روز عوضش کرد.اینا تا آخر عمر هر چی ازدواج کنن جدا میشن.تو ترمیم کردن رو یاد بگیر سیاست های زنانه یاد بگیر که بدون دعوا بتونی خواسته هاتو از همسرت بخواهی و کارهای مادر شوهرت برات مهم نباشه اما با سیاست هات خنثی بشه تا جیگرش آتیش بگیره.

صبوری کن نه طلاق بگیر نه بهش فک کن نه برگرد فقط صبوری کن تا شوهرت به حرف بیاد و وقتی اشاره کوچیک هم کرد تو با سیاست و مهربونی برگرد خونه ات نه با تهدید.

برگرد و انقدررر شوهرت تو عشق غرق کن که اصلا یادش بره چه زری زده بوده.

از لجش الان این حرفا رو میزنه و مد شده پسرهای متاهل دور مادرشون بگردن فک میکنن مردونگیه.تو براش مردونگی واقعی رو معنی کن.

موفق باشی.

عزیزم همسر منم مثل شماست و خیلی مغرورمن به قصد جدایی رفتم خونه پدرم و خودم درخواست طلاق دادم با یه ب ...

فدات شم عزیزم چشم حتما 

حرفت خیلی برام مفید بود مرسی عزیزم ❤️