2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد طلاق بده من نمی‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 40 پست
هر دو با خانوادتونوقطع رابطه کنید . به زندگیتون ادامه بدید

خانواده من یه ساعت با ما راهشون دوره ولی خانواده اون همش میگن خوبتونو میخوابم ولی دخالت شوهرمو پر می‌کنه فقط

از غرور بویی نبردی

چه غروری؟ چطور انقد بی منطقید مگه دوس پسرشه؟ چطور روت شد اینو بگی با چه عقلی؟ طرف شوهرشه چندسال باهم بودن زندگی کردن دوسش داره با وجود مشکلاتشون طلاق به همین راحتیه؟ خراب شدن زندگیش به همین راحتیه؟ طلاق بگیره بشه مطلقه؟ که هر خری فکر ناجور کنه? باید بمونه به اندازه واسه زندگیش تلاش کنه اونوقت وقتی از همه جا نا امید شد بره. رفتن خونه پدر و مادر انقد راحته؟ انقد حرف میزنن که بخای اهمیت ندی هم نمیشه انقد بد میگنت که خودت از کرده خودت پشیمون شی! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده من یه ساعت با ما راهشون دوره ولی خانواده اون همش میگن خوبتونو میخوابم ولی دخالت شوهرمو پر می ...

متاسفانه من با همچین آدمی رابطه داشتم اونم 5 سال پدرش اجازه نداد اونم گفت فک کردی بخاطر ی دختر خانوادمو ول میکنم؟ و رفت. 

اتفاقا خیلیم شبیه شوهر شما بود و میخاست ببرم طبقه پایین باباش 

خیلی بدنوشتی زیاد متوجه نشدم.منم شرایطم مث تو ازتوهم بدتر تو ی حیاط زندگی میکنیم روستا ب همه چیمون د ...

ولی این حتی پیام هم نداده بهم تو این مدت من سه بار زنگ‌ زدم پیام دادم کلی همش میگه باید جدا شی الان نیستی انقدر راحتمم

ولی این حتی پیام هم نداده بهم تو این مدت من سه بار زنگ‌ زدم پیام دادم کلی همش میگه باید جدا شی الان ...

تواشتباه کردی دگ زنگ زدی تو هم باید مث خودش ن زنگ میزدی ن پیا میدادی کاش طلاهارو هم برمیداشتی موقع اومدن من همه طلاهامو گذاشتم خونه پدرم حتی طلاهای بچه هامو هم دادم مادرم نگه داره ک اگ ی وخ رفتم برنگشتم ندم

جمع کنید بابا دوسش دارم دوسش دارمدوست داشتنم شد دلیل؟ اصلا چطور میتونید کسی که آزارتون میده رو دوست ...

نمیدونم طرز فکر شما چیه ولی من وقتی فک‌ میکنم دیگه قرار نیس ببینمش قلبم تیکه تیکه میشه ولی ازین ور هم نمیتونم ببخشمش از همچی بدتر اینه خیییلی مغروره 🚶💔

متاسفانه من با همچین آدمی رابطه داشتم اونم 5 سال پدرش اجازه نداد اونم گفت فک کردی بخاطر ی دختر خانوا ...

چی کار کردی بعدش من دارم دق میکنم کارم یه هفته شده گریه انقدری گریه کردم صدام گرفته زنگ‌ زدم بهش گفت زنگ‌ زدی بگی‌خب ناراحتی چیکار کنم

تواشتباه کردی دگ زنگ زدی تو هم باید مث خودش ن زنگ میزدی ن پیا میدادی کاش طلاهارو هم برمیداشتی موقع ا ...

خیلی اشتباه کردم میدونی ۱۸سالمه هیچ وقت فک‌نمکردم این جوری بگه این کارو کنه فک میکردم واقعا دوسم داره چون همش میگفتم خانوادش اولویتش نیس ولی بود بخاطر خانوادش کند زد به همچی‌

وقتی این حرفارو بت زده بازم دوسش داری؟؟

نمیدونم دقیقا همینو نمیدونم اشتباهم اینه خیییلی زود وابسته همچی‌ میشم الان نمیدونم این حسم از رو دوست داشتنه یا وابستگی 

خیلی اشتباه کردم میدونی ۱۸سالمه هیچ وقت فک‌نمکردم این جوری بگه این کارو کنه فک میکردم واقعا دوسم دار ...

سنت کوچکه بخاطر اون زیاد ناراحتی من ۲۷ سالمه ازدواج دوممه بازم برام مهم نیس طلاق بگیرم یان چون کسی منو نخواد منم اونو نمیخام میخواد طلاقم بده بره درخواست بده ببینیم چی مشه مهم نیس 

نمیدونم دقیقا همینو نمیدونم اشتباهم اینه خیییلی زود وابسته همچی‌ میشم الان نمیدونم این حسم از رو دوس ...

وابستگی شدید داری.

یکم صبوری کن ببین پاپیش میزاره یه نه

ولی مردی که اولویتش خونوادش باشن به درد نمیخوره

بهتره که خودتو دریابی 

من نمیگم جدا شو اما وقتی میخاد به خاطر خونوادش زنشو طلاق بده دیگه اولویتش نیسی بشین باخودت ق

فکر کن ببین چه راهی درسته بمونی با التماس تواون زندگی و خار بشی یا اینکه بکنی بری ازش و احترامتم حفظ بشه

نمیدونم دقیقا همینو نمیدونم اشتباهم اینه خیییلی زود وابسته همچی‌ میشم الان نمیدونم این حسم از رو دوس ...

توروخدا چی کار کنم حالم بهتر شه دارم خفه میشم خانوادم تو این یه هفته داغون شدن اصلا خجالت میکشم توروشون نگا کنم کلی حرصمو روی اونا خالی کردم کلی گفتن ول کن سنت کمه ولی نمیتونم شما بگین چی کار کنم وشوهرمم دوهفتس اخلاقش این جوری شده اصلا قبلش این جوری نبود بعد این قضیه همش بهونه های مختلف میگیره این دعوا هم سر اینه جمعه مامانش مهمون داشت همسرم گفت بریم بالا گفتم نه خواستم برم بخوابم کوفتم کرد دیقا ظهر همون روز داشت می‌گفت چقدر دوسم داره😅💔

سنت کوچکه بخاطر اون زیاد ناراحتی من ۲۷ سالمه ازدواج دوممه بازم برام مهم نیس طلاق بگیرم یان چون کسی م ...

ببخشیدا من حتی وقتی فک میکنم که شاید ازدواج کنم بعدش چندشم میشه از خودم بدم میاد تنمو بدم دست یکی دیگه بخواد لمسم کنه بغلم کنه همش یادم میوفته 💔🚶