2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری

253 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها  من این ماه چهاردهم. روز تخمک گذاریم. بود.   تا. چندم. باید. نزدیکی داشته باشم      از. دهم شروع کردم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته یک شب در میون. دکتر من که اینطور گفت

اره اینو میدونستم. ولی  روزشو نه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

اﮔﻪ ﻣﻴﺨﻮاﻱ ﺩﺧﺘﺮﺩاﺭﺑﺸﻲ اﺯﺭﻭﺯﻧﻬﻢ ﺗﺎﺩﻭاﺯﺩﻫﻢ اﻗﺪاﻡ ﻛﻦ,

اﮔﻪ ﻣﻴﺨﻮاﻱ ﭘﺴﺮﺩاﺭﺷﻲ اﺯﻳﻚ ﺭﻭﺯﻗﺒﻞ ﻭﺑﻌﺪﺗﺨﻤﻚ ﮔﺰاﺭﻱ ﻭﺧﻮﺩﺗﺨﻤﻚ ﮔﺬاﺭﻱ اﻗﺪاﻡ ﻛﻦ

اﮔﺮﻡ ﻣﺜﻞ ﻣﺎ اﺯاﻗﺪاﻡ ﻋﺼﺒﺎﻧﻲ ﺷﺪﻱ ﭼﻮﻥ ﻫﻴﭽﻲ ﺑﻪ ﻫﻴﭽﻲ ﻣﻦ ﭘﺮﻳﻮﺩﻡ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﻪ ﺗﻮاﻗﺪاﻣﻴﻢ ﺗﺎﭘﺮﻳﻮﺩﺑﻌﺪﻱ, ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺗﺨﻤﻚ ﭼﻴﻪ, اﻳﻨﭽﻴﻪ اﻭﻧﭽﻴﻪ ﻫﻤﺶ اﻗﺪاﻡ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
اﮔﻪ ﻣﻴﺨﻮاﻱ ﺩﺧﺘﺮﺩاﺭﺑﺸﻲ اﺯﺭﻭﺯﻧﻬﻢ ﺗﺎﺩﻭاﺯﺩﻫﻢ اﻗﺪاﻡ ﻛﻦ, اﮔﻪ ﻣﻴﺨﻮاﻱ ﭘﺴﺮﺩاﺭﺷﻲ اﺯﻳﻚ ﺭﻭﺯﻗﺒﻞ ﻭﺑﻌﺪﺗﺨﻤﻚ ﮔﺰاﺭﻱ ﻭ ...

ایشالا شما هم این ماه نتیجه میگیری

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میماند و دیگری دو دل
عیبی نداره حتما وقتش نبوده خودتو ناراحت نکن ایشالا یا این ماه یا 97 برات خوشایند میشه

اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﻫﻔﺖ ﻣﺎﻫﻪ 

حالا تو هفت ماهه من. پنج 😭😭😭😭