2777
2789

فقط سکه نزر کنارش زمین یا خونه یا طلا بزار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رو ۱۴ تا توافق کردیم چیزای مهمتر هم هست تو زندگی،احترام هم اگه باشعور باشن میزارن ب تعداد سکه ربط نداره

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
خودتون یا اطرافیانتون 14 سکه بودین ؟

نه. چون ما خیلی سال پیش ازدواج کردیم 🫣🫣🫣برا خودم ۳۱۳تاس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم رو ۱۴ تا توافق کردیم چیزای مهمتر هم هست تو زندگی،احترام هم اگه باشعور باشن میزارن ب تعداد سکه رب ...

عزیزم ما به هیچ عنوان رسم نداریم 14 سکه

14 سکه یعنی انگار دور از جون شما، دختر بیوه بوده

الان این بنده خدا گیر داده الا و بلا 14 تا نه بیشتر

البته تقصیر خودمم بوده خیلی جاها ارزش خودمو ندونستم و کوتاه اومدم

عزیزم ما به هیچ عنوان رسم نداریم 14 سکه14 سکه یعنی انگار دور از جون شما، دختر بیوه بودهالان این بنده ...

پس کات کن بره وقتی به دلت نیست 

مبارکتون باشه. کاش واسه منم ارزش قائل بودن

ممنون عزیزم. ولی برگردم به عقب تعداد سکه هامو کم میزارم. از اونور دونگ زمین و طلا میزارم رو مهریه 

نمیتونم. یجورایی انگار مجبورم.

چرا مجبوری؟ 

چرا مجبوری؟

چون من با این آدم 4 سال دوست بودم. همه جور خواستگار و خواهان داشتم به بهانه های الکی رد کردم. اینا که اومدن خواستگاری از همون روز اول به همه گفتم جوابم مثبته و یجورایی همه فهمیدن. الان یک هفته ست قرار بوده زنگ بزنن هنوز نزدن. خانوادم شروع کردن به تیکه انداختن که چرا اینا زنگ نمیزنن. چی شد که نیومدن دیگه و...

در صورتیکه از همون هفته پیش به من گفتن دوشنبه میخوان زنگ بزنن. منم از اینطرف با حرفای خانوادم دارم اذیت میشم. از اونطرف سکه ها و چیزای دیگه باب دلم نیست.