خانوادش یک جلسه اومدن. الان برای جلسه دوم میخوان زنگ بزنن که گفتن دوشنبه هفته دیگه. این آقا هم از ال ...
یه نگاهی به تاپیکات انداختم عزیزم اولاً سنی نداری مطمئن باش برات کلی خواستگار میاد خانواده رو هم قانع کن که به تفاهم نرسیدین یا اشتباه کردی و با اون بنده خدا هم با تموم ناراحتی و خاطر کات کن چطور تونسته بهت بگه بهت اعتماد نداره ه ۱۱۴ تا نمیکنه تو هم بگو بهت اعتماد ندارم ۱۴ تا کمه باهاش کات کن تا بیشتر از این ضربه نخوری یدونم خیلی سخته ولی الان تصمیم درست بگیری خیلی به نفعته
لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
چی بگم والله دوست ندارین رد کنید ولی دیگه آنقدر حرص نخورید شما اینطور پافشاری کنید اون اقا فکر میکنه ...
اخه متاسفانه همین فکرو کردن. من بهشون گفتم اصلا توی ما رسمه اینطوری. همه همینقدر سکه مهریه میکنن. هر کی هم جدا شده بخشیده. ولی میگن چرا باید چیزی رو مهریه کنی که نتونی بدی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه نگاهی به تاپیکات انداختم عزیزم اولاً سنی نداری مطمئن باش برات کلی خواستگار میاد خانواده رو هم قان ...
درسته حرفتون. ولی فکر کنم اونقدر توانایی نداشته باشم که بتونم الان دم ازدواج کات کنم. من باید همون اوایل به هزار و یک دلیل کات میکردم ولی موندم. الانم که رسیده به خواستگاری داره اینطوری میشه. امیدوارم بتونم تمومش کنم.
اخه متاسفانه همین فکرو کردن. من بهشون گفتم اصلا توی ما رسمه اینطوری. همه همینقدر سکه مهریه میکنن. هر ...
بله متاسفانه
همسر منم بحث مهریه رو نکرد تا اینکه همه متوجه رابطه ما شدن
منم مثل شما خیلی حرص خوردم ولی دیگه دیدم همه فهمیدن گفتم باشه منکه نمیخوام معامله کنم
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
خواهش گلی. برا کسی بمیر که برات تب کنه. اون حاضر نیست به خاطر تو ۱۴سکه بیشتر بزنه. پس تو هم کوتاه نیا و از الان کوتاه بیای تا اخرش باید کوتاه بیای
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
درسته حرفتون. ان شاء الله خدا آخر و عاقبت همه رو به خیر کنه
الهیی اامین
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
واقعا تا تاپیکت رو دیدم یاد حال و روز خودم افتادم 🥲
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
الهی بگردم 🥲خب الان راضی این؟ پشیمون نشدین از انتخابتون یا اینکه سر مهریه کوتاه اومدین ؟
راضی که هستم ولی آدم تا میاد سایت میبینه یکی ۱۱۴یا بیشتر گذاشته مهرش رو پیش خودش میگه چرا مال من کم شد 🫠😅