2777
2789
عزیزم ما به هیچ عنوان رسم نداریم 14 سکه14 سکه یعنی انگار دور از جون شما، دختر بیوه بودهالان این بنده ...

چی بگم بستگی ب سن و اینا داره اگه رسم ندارین و تعداد خیلی مهمه براتون حداقل ۱۰۰ تاش رو بگو عندالاستطاعه بزنه

وگرن خب قبول نکن خواستگار قحط نیست ک عزیزم 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

من بله 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بستگی ب سن و اینا داره اگه رسم ندارین و تعداد خیلی مهمه براتون حداقل ۱۰۰ تاش رو بگو عندالاستط ...

توضیح دادم به دوست دیگه که یجورایی انگار مجبورم. وگرنه باب دل خودم نیست این تعداد سکه. 

عندالاستطاعه یعنی هر چقدرشو که تونست بده ؟ یا اگه نداشته باشه بده کلا همون 100 تارو هم نمیشه گرفت دیگه؟ 

راضی این؟ شما اولین نفری بودین که تو فامیل 14 سکه مهرتون بود؟

بله عزیزم چونکه همه ای فامیل خیلی سال پیش که تاریخ تولد اینا میزدن ازدواج کردن 

همسرم اخلاقش خوبه و بهم احترام میذاره 

اینم بگم زیر یه سقف کلا اخلاق اونطور که فکرشو بکنید نیست اونم خیلی چیزاشو رو میکنه و طبق میل شما نمیشه 

و اینم میگم نباید خیلی سخت بگیرین 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چون من با این آدم 4 سال دوست بودم. همه جور خواستگار و خواهان داشتم به بهانه های الکی رد کردم. اینا ک ...

اشتباه پشت اشتباه.. اگر باب میلت نیست بگو منصرف شدم. میدونن منتظری میخوان امتیااز بگیرن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

توضیح دادم به دوست دیگه که یجورایی انگار مجبورم. وگرنه باب دل خودم نیست این تعداد سکه. عندالاستطاعه ...

برای زمان دور از جون فوت خوب هستش میشه گرفتش عزیزم اگه سنت کمه عجله نکن اگه حس خوبی نداری فعلاً دست نگه دار ازدواج نکردم خیلی بهتر از ازدواج بد کردنه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
بله عزیزم چونکه همه ای فامیل خیلی سال پیش که تاریخ تولد اینا میزدن ازدواج کردن همسرم اخلاقش خوبه و ب ...

نمیدونم چی بگم. واقعا راضی نیستم به 14 تا

هیچکس توی فامیل ما 14 تا سکه مهریه اش نبوده

ما همه 500 سکه بودن. حتی موقع طلاق همه رو بخشیدن. ولی 500 سکه مهریه شون بوده. 

چون من با این آدم 4 سال دوست بودم. همه جور خواستگار و خواهان داشتم به بهانه های الکی رد کردم. اینا ک ...

آآهان پس حیف که همون ۴ سال عمر تلف شد واقعاً این آقا اگه میخواست هم زود زنگ می‌زد خانوادش هم یه جوری با مهریه کنار میاین با هم گفتی جوابت مثبته ولی عقد که نکردی عزیزم خودتو مجبور ندون اشتباه منو نکن الان می‌تونی پشت پا بزنی به همه چی ولی بعداً مهر طلاق می‌خوره رو پیشونیت‌ها از من گفتم بود

برای زمان دور از جون فوت خوب هستش میشه گرفتش عزیزم اگه سنت کمه عجله نکن اگه حس خوبی نداری فعلاً دست ...

واقعا دلم گرفته از همه چیز و همه کس

از طرفی خانوادم خیلی تحت فشار گذاشتنم

یجورایی تیکه میندازن بهم

از طرفی این بنده خدا میگه بیشتر از 14 تا نمیذاره و من ته دلم راضی نیستم

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

دلم میخواد برم از این خونه ولی نمیدونم چطوری

نمیدونم چی بگم. واقعا راضی نیستم به 14 تاهیچکس توی فامیل ما 14 تا سکه مهریه اش نبودهما همه 500 سکه ب ...

دیگه گذشته از ۵۰۰اینا 

چونکه واقعا زمونه بد شده 

آدم باید حق هم بده ب خانواده ای پسر 

آآهان پس حیف که همون ۴ سال عمر تلف شد واقعاً این آقا اگه میخواست هم زود زنگ می‌زد خانوادش هم یه جوری ...

خانوادش یک جلسه اومدن. الان برای جلسه دوم میخوان زنگ بزنن که گفتن دوشنبه هفته دیگه. این آقا هم از الان داره سر مهریه میگه که من بیشتر از 14 تا نمیکنم و منم راضی نیستم

حرفتون درسته کاملا. ممنونم ازتون

خب 500 تا نباشه. حداقل 114 تا باید باشه طبق عرف

چی بگم والله دوست ندارین رد کنید 

ولی دیگه آنقدر حرص نخورید شما اینطور پافشاری کنید اون اقا فکر میکنه که دارین برا سکه و بعدش نقشه میکشین