سلام خواستم بدونم کارمن اشتباه بوده یا کارخواهرم خواهرم دخترشو به یه جای دور ازشهرخودمون داده که درواقع شهرستانه که جاده اش هم خیلی خراب وپیچ درپیچ هست چندماه پیش که عروسیش بود همسرم موافقت نکرد بریم عروسی بچه ام اون موقع ۵ماهه بود گفت هم با بچه کوچیک سخته هم ماشین ماشین جاده نیست واطمینانی بهش نیست که بریم منم به خواهرم گفتم این جا یدونه جشن بگیر همه فامیل که نمیتونن بیان اونجا اونم اول قرار بودبگیره بعدش منصرف شدومنم گفتم نمیتونم بیام اونجا اونم چند روزی ناراحتی کرد واز این ور اون ور میشنیدم که درباره ام بدگویی کرده که اگه نیاد دیگه خواهری به اسمش ندارم وفلان و....
حالا هم که چند ماه ازاین موضوع میگذره دلش باهام صاف نشده هرچند من چندباری زنگ زدم وعید هم رفتم خونه اش ولی اون نه زنگ میزنه نه میاد خونمون حالا من موندم واقعا گناه کبیره کردم اگه میومدم ویه اتفاقی برام میفتاد دلش آروم میشد وقتی شوهرم راضی نبود چه جوری میومدم جای اضافه هم نبود بایکی دیگه برم درضمن جایی روهم برامون درنظرنگرفته بودن میگفت باید بیاین نصف شب هم برگردین منم گفتم نمیتونم خب توهم عروسی دخترم نیا عوضشو دربیا ولی بازم انگارنه انگار دلش صاف نمیشه منم دیگه نمیخوام بیشتر ازاین خودمو کوچیک کنم