2777
2789
عنوان

به عروسی خواهرزاده ام نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 60 پست

اگه میومدم و برام اتفاقی میفتاد یعنی چی!! شما تنبلی کردی نرفتی الکی قضیه رو جناییش نکن بالاخره یه عده فامیل رفتن اونها نمیتونستن بگن اگه میرفتیم و چیزمون میشد؟ شما از خونت بیرون نیا شاید یه وقت یه ماشین بزنتت چیزیت بشه! والا خوبه خونش راهت میده من بودم قطع رابطه میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فکر خودت بودیاونم فکر خودشه..عجیبه درکش نمیکنی

اخه ما ازاول هم مخالف ازدواجش بودیم میگفتیم دخترتو داری میدی روستا نمیتونه اونجا بمونه به خاطرهمین یه کمی حساس شده بود به ما

بنظر حق با شماست؛ ایشون درکشون پایینه. فامیلای ما توهمین راه متاسفانه تصادف کردن و فوت کردن. نباید آ ...

اگه اینطور باشه هیچ کس دیگه نیاید مسافرت بره!!!چون تو هر جاده هزاران تصادف شده

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
اگه اینطور باشه هیچ کس دیگه نیاید مسافرت بره!!!چون تو هر جاده هزاران تصادف شده

رفتنی که تصمیم خودت باشه با اجبار برای رفتن به مهمونی کسی فرق داره 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اخه ما ازاول هم مخالف ازدواجش بودیم میگفتیم دخترتو داری میدی روستا نمیتونه اونجا بمونه به خاطرهمین ی ...

جسارت نباشه ولی ب شما چ مربوطه ؟ خب بیخود نظر میدی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من بودم نمیذاشتم بیای خونم بعدش 

چقد ترسویی بابا 

حالا هر کی تو اون جاده رفته یه چیزیش شده ؟

خاهر پس به چه دردی میخوره وقتی عروسی بچت هم نیاد 

چجوری نشستی تو خونه اون شب

بنظر حق با شماست؛ ایشون درکشون پایینه. فامیلای ما توهمین راه متاسفانه تصادف کردن و فوت کردن. نباید آ ...

خداروشکر شما حق روبه من دادین به خدا جاده اش خیلی وحشتناکه نمیخوام اسمشو بیارم یعنی باسلام وصلوات بایدبری بیای داداشم اینا هم کم مونده بود تصادف کنن خدا رحم کرده بود بهشون

رفتنی که تصمیم خودت باشه با اجبار برای رفتن به مهمونی کسی فرق داره

ما هم فامیل شوهرم یه شهره فامیل خودم شهر دیگه خودمون جای دیگه ساکنیم پس نریم به هیچکس سر نزنیم ممکنه تو جاده بمیریم؟؟ اجل که بیاد تو خونه هم باشه میاد سروقت ادم

اخه ما ازاول هم مخالف ازدواجش بودیم میگفتیم دخترتو داری میدی روستا نمیتونه اونجا بمونه به خاطرهمین ی ...

اصلا شما چرا اظهار نظر کردین واقعا به شما مربوط نبوده 

اشتباهاتتون زیاد بوده قبول کن😂

یه شیرینی بخر برو خونه خاهرزادت عذر خواهی کن