شات گرفته با کاربری دیگم گذاشته بودم تاپیک آخرش گفته
و گفته اگر میخواید عکسشو بذارم من میرم شکایت میکنم
به جرم پخش کردن عکس
شما هم رسیدگی کنید لطفا
@nili55
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عکس منو تاپیک آخرش گذاشت شکایت میکنم به قصد سواستفاده از عکسم
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
من فکر نمیکردم کسی بخواد ازت سو استفاده کنه فقط ناراحت بودم چون ادمایی با اخلاق تو زیاد اذیتم کردن نمیدونم اون لحظه چه مرگم بود کار خیلی بدی کردم اصلا بهش فکر نکردم سریع رفتم عکستو پاک کردم از تاپیک که بعدش تعلیق شد من یه معذرت خواهی به تو بدهکارم حلالم کن
اصلا به عواقبش فکر نکردم سریع رفتم عکس رو پاک کردم حلالم کن عزیز کار درستی باهات نکردم
ببخشم؟
کیو؟
تو رو؟
تو بی وجدانو؟
من با تو دعوایی داشتم؟
خوبی کردم آخرشم جوابم این شد؟
تو دادگاه میبینمت عزیز به جرم سواستفاده از عکسم
بخدا اصلا کارت انسانی نبود من که یه غریبم بدنم لرزید به امام حسین خداوکیلی با کدوم عقل اینکارو کردی ...
میدونم بی وجدانی و بی معرفتی کردم اما بخدا تقصیر خودم نبودم نمیدونم چم بود از ادمای دورم که به خاطر ظاهرم اذیتم کردن افسردگی گرفتم وقتی اومدم نی نی سایت دیدم این داره قیافه یکی رک مسخره میکنه یاد خودم افتادم حرصی شدم عقلمو به کل از دست دادم کار خیلی زشتی کردم حق داره نبخشه اما بخدا من ادم بدی نیستم اگه بودم نمیومدم حلالیت بگیرم