2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دستششش

107 بازدید | 14 پست

تا میام فراموش کنم پیداش میشه

هیچجوره بهش راه نمیدم و نمی‌تونیم همینجوری با هم باشیم

و حتی نمیتونم بگم مثلا مثلا بیا خواستگاری(نگه دختره چه فلانه....)

چندباری همدیگر رو دیدیم خط قرمزا رو فهمیده یجورایی اخلاق هم دستمون اومده

سر یه مسئله ای چندماه میشه کلا گفتم تموم بشه 

دوباره چند روزه داره یک در میون پیام میده واقعا همه جوره تایپمه ظاهری شغلی همه چی 

ولی بد جوابش رو دادم از صبح که دوباره پیام داد بدجوری ذهنم درگیر شده😕😕

خیلی بیشعوره اصلا🥲میتونید بهش فحش هم بدین😂

ولی یچیزی‌ بگین ذهنم آروم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه راه های ارتباطی رو ببند ببخشید عزیزم ولی انگار خودتم تمایل داری با دست پس میزنی با پا پیش می‌کشی

واقعا همه جوره تایپمه دلم میخواد اون یه حرکتی بزنه ولی خیلی سرد باهاش برخورد میکنم

میدونم عزیزمرابطه بی هدف نمیخوام🙂

اول از طرفت مطمئن شو:)

برای ماام با هدف شروع شد با قصد ازدواج ولی نمیدونم قراره تهش چی شه

اگه ازت رابطه ی جسمی خواست هیچوقت قبول نکن🥲

من خودم از اون ادمای سرسختی بودم که یکی انگشتش به نامحرم میخورد شاخ در میاوردم ولی نمیدونم خودم چطور الان همچین کاریو کردم

عشق ادمو کور میکنه حواست باشه قبل ازدواج زیاد صمیمی نشید:) 

اول از طرفت مطمئن شو:)برای ماام با هدف شروع شد با قصد ازدواج ولی نمیدونم قراره تهش چی شهاگه ازت رابط ...

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد

همین دیگه دلم میخواد یه حرکتی بزنه ولی نه....

واقعا دارم عصبی میشم که بهش پیام بدم بگم دیگه هیچوقت حق نداری به من پیام بدی چون ذهنم از صبح خیلی اذیته 

اول از طرفت مطمئن شو:)برای ماام با هدف شروع شد با قصد ازدواج ولی نمیدونم قراره تهش چی شهاگه ازت رابط ...

میفهمم

منم یچیزایی تو زندگیم پیش اومده قبلش میگفتم امکان نداره اما دنیا میگرده و تو همون موقعیت خودت رو میبینی

واقعا همه جوره تایپمه دلم میخواد اون یه حرکتی بزنه ولی خیلی سرد باهاش برخورد میکنم

😂😂😂😂عین دوست منی دقیقا اونم همین مدلیه بعد پسره بهش پیام میده یا زنگ میزنه پسره رو با خاک کوچه یکی می‌کنه بعد پیش من ناله میکنع😂😂😂

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن

😂😂😂😂عین دوست منی دقیقا اونم همین مدلیه بعد پسره بهش پیام میده یا زنگ میزنه پسره رو با خاک کوچه ی ...

خب چیکار کنیم اینا نمیفهممممن😭😂😂

وگرنه مثل آدم رفتار کنن ما هم دل خوش بشیم🙂

دمت گرم واقعا دوست خوبی هستی برای دوستت

من حتی دوستام فقط وقتی مشکل دارن میان سراغم...

امیدوارم که اینطور باشه واقعا🥺خیلی حالم بده متاسفانه...

من چندساله خیلی چیزا رو تجربه کردم از غم‌و نا احتی  تا از دست دادن آدمایی که دوسشون داشتم

ولی همه‌چی گذشت

تو هم هرچی که شده بدون روزای خوب میاد عزیزم نگران نباش هیچی از خودت و روحت باارزشتر وجود نداره

خب چیکار کنیم اینا نمیفهممممن😭😂😂وگرنه مثل آدم رفتار کنن ما هم دل خوش بشیم🙂دمت گرم واقعا دوست خوب ...

منو دیوونه کرده😂😂چند روز پسره زنگ نمیزد بعد چند روز بهش تک زد هی می‌پرسید به نظرت چرا تک زد؟ چرا قط کرد سریع؟ به نظرت چند درصد احتمال داره پیام بده؟ 

بعد چند روز پسره رو تو دانشگاه دیدیم ما هی می‌پرسید به نظرت ما رو دید؟ از گوشه چشم مارو دید؟دید سوار ماشین شدیم؟😂😂😂

خداکنه جفتتون عاقبت بخیر بشین و با همینی که میخواینش خوشبخت بشین

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن