شات گرفته با کاربری دیگم گذاشته بودم تاپیک آخرش گفته
و گفته اگر میخواید عکسشو بذارم من میرم شکایت میکنم
به جرم پخش کردن عکس
شما هم رسیدگی کنید لطفا
@nili55
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
خب معمولی مگه چیه من خودم هزارتا عمل کردم ولی بخدا قبول دارم ادم تا زیر سازش خوبنباشه .خوب در نمیاد ...
قربونت برم تو خودت هم فیست زیباست مطمئنم هم درونت
بخدا گفت خودم نیستم نظر واقعی دادم وگرنه دیونه نیستم که اعتماد به نفس کسیو زیر سوال ببرم
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
اصلا جنبه انتقاد نذارن عکس نباید بذارن کلا.توام ناراحت نباش دیگه نفس بکش شمرده شمرده حالت جا بیاد قل ...
فداتشم چشم مرسی از همراهی و همدلیت🫂🌸🥺
نی نی یار به ناحق تعلیقم کرد اون کاربر برام تاپیک زده این منو تعلیق کرد چون جوابشونو دادم
۷ روز
نگران نباش استارتر، با یه عکس کسینمیتونه کاری کنه یا مشکلی برات ایجاد کنه
مرسی گلم 🌸🌸🌸
وقتی در جریان نیستی سکوت کن و رد شو و حرف نزن اون کاربر چند روز پیش تاپیک زد عکس گذاشت گفت خودم نیست ...
به ارواح خاک عزیزم من قصد بدی نداشتم بخدا فقط شنیدم گفتن تو گفتی به یه نفر زشت یاد حرفایی که اطرافینم بهم زدن که باعث شد چند سال افسردگی داشته باشم افتادم من میدونم حق داری نبخشی اما بخدا من ادم بدی نیستم
به ارواح خاک عزیزم من قصد بدی نداشتم بخدا فقط شنیدم گفتن تو گفتی به یه نفر زشت یاد حرفایی که اطرافین ...
خوب داری ماست مالی میکنیا و خودتو زدی به مظلوم نمایی
یعنی تو نمیدونی عکس مردمو حق نداری شات بگیری؟
اشکالی نداره وقتی ادب شدی یادت میره که یه روز بهت گفتن زشت
از تعلیقی دربیارید اونا برام تاپیک زدن شما منو تعلیق کردید