2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز سلام این کاربر از عکس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 98 پست
خب معمولی مگه چیه من خودم هزارتا عمل کردم ولی بخدا قبول دارم ادم تا زیر سازش خوب‌نباشه .خوب در نمیاد ...

قربونت برم تو خودت هم فیست زیباست مطمئنم هم درونت 

بخدا گفت خودم نیستم نظر واقعی دادم وگرنه دیونه نیستم که اعتماد به نفس کسیو زیر سوال ببرم

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

قربونت برم تو خودت هم فیست زیباست مطمئنم هم درونت بخدا گفت خودم نیستم نظر واقعی دادم وگرنه دیونه نیس ...

اصلا جنبه انتقاد نذارن عکس نباید بذارن کلا.

توام ناراحت نباش دیگه نفس بکش شمرده شمرده حالت جا بیاد قلبت اذیت نشه گلم

من مامان آریوانم.همون اکانت پسرفندوقیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا جنبه انتقاد نذارن عکس نباید بذارن کلا.توام ناراحت نباش دیگه نفس بکش شمرده شمرده حالت جا بیاد قل ...

فداتشم چشم مرسی از همراهی و همدلیت🫂🌸🥺

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

قربونت برم خواهر.چند روز تعلیق شدی خواهر؟

نی نی یار به ناحق تعلیقم کرد اون کاربر برام تاپیک زده این منو تعلیق کرد چون جوابشونو دادم 

۷ روز

نگران نباش استارتر، با یه عکس ‌‌کسی‌نمیتونه کاری کنه یا مشکلی برات ایجاد کنه

مرسی گلم 🌸🌸🌸

وقتی در جریان نیستی سکوت کن و رد شو و حرف نزن اون کاربر چند روز پیش تاپیک زد عکس گذاشت گفت خودم نیست ...

به ارواح خاک عزیزم من قصد بدی نداشتم بخدا فقط شنیدم گفتن تو گفتی به یه نفر زشت یاد حرفایی که اطرافینم بهم زدن که باعث شد چند سال افسردگی داشته باشم افتادم من میدونم حق داری نبخشی اما بخدا من ادم بدی نیستم

نگران نباش استارتر، با یه عکس ‌‌کسی‌نمیتونه کاری کنه یا مشکلی برات ایجاد کنه

من نمیخواستم مشکلی براش ایجاد کنم فقط ناراحت بودم یه دقیقه یاد خودم افتادم که با همچین حرفایی چند سال افسردگی داشتم

نی نی یار به ناحق تعلیقم کرد اون کاربر برام تاپیک زده این منو تعلیق کرد چون جوابشونو دادم ۷ روز

ب این اکانت خودت پیام بده تعریف کن از تعلیقی درت میارن گلم

من مامان آریوانم.همون اکانت پسرفندوقیم

به ارواح خاک عزیزم من قصد بدی نداشتم بخدا فقط شنیدم گفتن تو گفتی به یه نفر زشت یاد حرفایی که اطرافین ...

خوب داری ماست مالی میکنیا و خودتو زدی به مظلوم نمایی 

یعنی تو نمیدونی عکس مردمو حق نداری شات بگیری؟ 

اشکالی نداره وقتی ادب شدی یادت میره که یه روز بهت گفتن زشت 

@niniyar  

سلام بی زحمت میشه اون یکی اکانتمو  jnjnjn

از تعلیقی دربیارید اونا برام تاپیک زدن شما منو تعلیق کردید