2777
2789

جرات ندارم یه حموم برم ، جرات ندارم به خودم برسم ، جرات ندارم یه لباس قشنگ بپوشم یا یه لباس باز ...سریع میگه من امروز خیلی خسته ام ..شب باید زود بخوابم ..اسنپ میره اونم فوقش ۵ ساعت در روز ..منظورم اینه که دروغ میگه ..چون فکر میکنه من با این کارهام ازش رابطه میخوام ...درصورتی که اصلا اینطور نیست من فقط واسه حال خودمه ...مگه وقتی مجرد بودم به خودم نمیرسیدم حموم نمیرفتم مگه برای کسی بود😔

حالم از خودم بهم میخوره ..خجالت میکشم ..اینطور فکر میکنه ..چند بار قبلا هم بهش گفتم من منظوری به تو ندارم ...نمیدونم چرا اینطور میکنه ...دیشب هم خودش موقع خواب اومد بغلم کرد منم جرات نکردم تکون بخورم اگه تکون بخورم سریع میگه عه من خوابم برده بود اینا یعنی فک میکنه چیزی ازش میخوام عوضی...دیگه منم خسته شدم ..دلمم براش تنگ شده بود محکم بغلش کردم ..سریع گفت عه اگه تکون نمیخوردی خوابم برده بود ..خیلی دلم شکست ..یعنی جرات ندارم بهش دست بزنم ..حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای چندبار رابطه دارید؟ 

چندساله ازدواج کردید؟ 

شما به خودت برس گلم بذار هر فکری میخواد بکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فعلا وقتی نیستش این کارا رو بکن تا کمی خودتو جمع کنی و بتونی با مغز باز به فکر حل مشکل باشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

باهاش حرف بزن 

واقعا رفتاراش عجیبه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

گوش نده بهش 

تا گفت بپر بهش بگو برو عامو کی به تو کار داره خودم برا خودم میپوشم

محلش نده تا آدم بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چرا فکر میکنم شوهرت میخواد بیاد سمتت و دوستت داره، ولی یه چیزی مانعش میشه. برو پیش یه مشاور، اگه دوستت نداشت اصلا نمیفهمید چی میپوشی، اون مانع که میتونه هرچیزی باشه را برطرف کن