2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره تو خونه لباس باز بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی آقایون انقدر فکرشون در گیر روز مرگی میشه که حتا حوصله هم خواب شدن رو هم ندارن به سختی خوابشون میبره چون میدونن بیدار بشن خوابشون نمیبره نمیتونن مسائل رو با همسرشون در جریان بذارن برایه همین گاهی همچین حرکتای از خودشون نشون میدن 

چرا شبیه دختراس رفتارش بش بگو ناز باشی ببرونم میری همینی یا واسه من ادا درمیاری

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

گاهی آقایون انقدر فکرشون در گیر روز مرگی میشه که حتا حوصله هم خواب شدن رو هم ندارن به سختی خوابشون م ...

خب این میگه کلا اینجوری فکر میکنه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اسنپ محیط ناسالمیه مراقب باش خیلی ادمای ناسالم پیدا میشه تو همین اسنپ

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد