2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره تو خونه لباس باز بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 43 پست
فک کرده چی هست فکر کرده من بهش چشم دارم ...ولی من رابطه عاطفی میخوام که توش معذب نباشم ..نه رابطه ...

عزیزم حتی اگ قصد تو رابطه باشه حقتهو اونم وظیفشه

باهاش صحبت کن

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اسنپ محیط ناسالمیه مراقب باش خیلی ادمای ناسالم پیدا میشه تو همین اسنپ

این از صبح تا شب پیش منه به زور میره اسنپ دلش نمیخواد میره هم صد بار زنگ میزنه گوشیشم یکسره دستمه ..فک نکنم کاری بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بدم اومده انقدر که نگو

حق داری

با مشاور حرف بزن

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

این از صبح تا شب پیش منه به زور میره اسنپ دلش نمیخواد میره هم صد بار زنگ میزنه گوشیشم یکسره دستمه .. ...

نمیگم کاری میکنه نره بهتره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اینقدر قابل دسترس نباش که فکرکنع برای اون لباس میپوشیایندفعه رابطه خواست بگو امشب حال ندارم خسته ام ...

امروز اصلا محلش ندادم ... رابطه هم میخواست ولی من اصلا رو ندادم بهش  ..اونم رفت

خب مگه زبون نداری بگو خودتو چی فرض کردی که فکر می‌کنی من بخاطر تو به خودم میرسم

قبلا هم بهش گفتم ابنطور نیست 

الان انقد دلم پره دیر میشه تا بیاد زنگ میزنم بهش هر چی از دهنم دربیاد میگم

قبلا هم بهش گفتم ابنطور نیست الان انقد دلم پره دیر میشه تا بیاد زنگ میزنم بهش هر چی از دهنم دربیاد م ...

نه اصلا

اگه اینکارو بکنی فکرمیکنع باز بخاطر اونه عصبی شدی

ریلکس باش با رفتارت ثابت کن برات مهم نیست کم محلی کن رابطه هم خواست بگو نه

نه اصلااگه اینکارو بکنی فکرمیکنع باز بخاطر اونه عصبی شدیریلکس باش با رفتارت ثابت کن برات مهم نیست کم ...

کلا دو شبه جامو جدا کردم ازش کهفکر نکنه تو کفشم 

..دیشب خودش اومد پیشم گفت اجازه میدی پیشت بخوابم ..گفتم بیا ...که بعدش باز اونجور ی کرد

استارتر میگی ۱ الی دو بار توی هفته

بعد هم میگی به زور میره اسنپ همش پیشته، همش هم زنگ میزنه

از چی ناراحتی؟ وقتی همش زنگ میزنه یعنی عاطفی

(البته من اینجور متوجه شدم از حرفات)

نمیدونم اشکال کار را کجا میبینی