2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم خیلی بهم ریخته ام

73 بازدید | 6 پست

سلام خوبین دوستان من ماه قبل نهم پریود شدم کلا هرماهم یک روز جلوتر از تاریخ قبلی میشم مثلا این ماه باید هشتم پریود میشدم ولی نشدم این ماه از روز سیزدهم تا بیستم کیت تخمک گذاری زدم فقط هاله داشت مثبت نمیشد منم بیخیال شدم بعد از اون درد های خفیف زیر شکم داشتم که بعد از دو سه روز دلدردم تبدیل شد به تب و لرز و رفتم دکتر آزمایش ادرار دادم مشکلی نبود عفونت رحمی هم نداشتم یه سرم زدم بهتر شدم اونموقع که رفتم دکتر سه چهار روز مونده بود به تا به پریودم گفتم حتما دیگه پریود میشم ولی نشدم و نشدم تا الان چند روزه از نظر بدنی خسجته و داغونم کمر درد شدید دارم بی خوابم خیلی نگرانم بنظرتون چکار کنم و اتفاقی برام افتاده من اصلا سابقه عقب انداختن ندارم راستی هشتم بیبی زدم منفی بود دو روز مونده ب پریودم فقط اقدام داشتم

بعد به سوال دیگه من دی و بهمن میخام اقدام کنم برا بارداری الان میترسم تخمک گذاریم دیر اتفاق افتاده باشه یوقت باردار شم آخه ما همیشه حدودا دوسه روز قبل از پریودم دیگ جلوگیری نمیکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.