قبلا بهم خیانت کرده و دستش برام روشد ...اومد قسم خورد جون بچمون..و ب قران دست زد ک دگه تکرار نکنه..ولی باز جدیدا رفتاراش مشکوکه.منم بعد اون خیانتش اعتمادم بهش از. دس دادم. همش بهش گیر میدم..بخاطر همین اصلا اتو نمیده دستم تا اینکه دیشب میخواستم هدیه یک گیگ نت همراه اولشو فعال کنم برنامه همراه من رو واس شمارش فعال کردم..میبینم..تو قسمت سیم کارتهاش.دوتا سیم گرفته..اولی ک واس خودش بود دومیه فقط سه رقم اول و س رقم اخرش معلوم بود منم..رفتم تو مخاطباش سرچ کردم دیدم نوشته راننده ک...پروفایل واتساپ تلگرامش ک دیدم میببینم شماره ی دختره...شماره رو ورداشتم زنگ زدم دیدم اره دختره..با دختر بحثم شد گفتم شوهرمن خیلی خر و نفهمه ولی تو خیلی خرتر و هرزه تری ک دنبال یه هرزه زنداری..اونم بهم میگفت اشباه میکنم و اینا اصلا بهش مهلت حرف ندادم و قطع کردم
وقتی سیمکارت روپنهان کرده وبه اسم دیگه ایی سیو کرده شماره اون خانم رو حتماچیزی هس میتونست بشما بگه شماره دختره رو به این دلیل و اون دلیل گرفتم بالاخره شماهم درکش میکردی اماوقتی پنهان کاری باشه شک نکن خبریه
❤الهی به امیدتو❤ 👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
بچه ها بخدا بعد اون خیانت اول و بخششم..تموم سعیمو کردم براش بهترین باشم تو نت سرچ کردم چجوری شوهرمو عاشق خودم کنم همه ی راهنمایی ها رو ریز ب ریز انجام دادم..ولی اگه باز داره بهم خیانت میکنه دگه طاقتشو ندارم ک خوار وخفیف بمونم..بخدااا حیف من نیس..ب جان بچم تعریف از خودم نیس خیلیا شنیدم ک گفتن حیف فلانی ک زن همچین ادمیه..
[QUOTE=53274451]وقتی سیمکارت روپنهان کرده وبه اسم دیگه ایی سیو کرده شماره اون خانم رو حتماچیزی هس میتونست بشما بگه ش ...[/QUOTEاره بخدا درک میکردم...چند مدت پیش بخاطر کارش مجبور شده بود شماره ی دختر دانشجو رو بگیره برا همکاری دختره خیلی هم خوشگل بود ب من گفت منم کوچکترین اعتراضی نکردم
جوری نشون بده ک حرفش و باور کردی .بعد تلگرامش و هک کن یا یکی دو بار تعقیبش کن .یا اینکه برو پست بانک شماره دختره و بده بگو سیمم گم شده ب نام شوهرمه اگر میشه کاراش و انجام بده شوهرم میاد دنبالش ببین که واقعا بنامشه یا نه
[QUOTE=53274451]وقتی سیمکارت روپنهان کرده وبه اسم دیگه ایی سیو کرده شماره اون خانم رو حتماچیزی هس می ...
عیب نداره الان فعلا کاری بهش نداشته باش بزار بفهمه برای تو تموم شدس وتو دوباره بش اعتماد کردی ودیگه اهمیتی نداره اون موضوع وحرفشو باور کردی ومثله همیشه باش ولی هواست بش باشه اون دوباره بی گدار ب اب میزنه مطمئن باش سوتی میده اگه چیزی باشه و اینم بدون دروغ گو کم حافظس بعدیه مدت یه سری حرفهاش یادش میره ازسیاست زنانت استفاده کن
کد ملی همسرتو بفرست به این شماره تعداد خط هایی که به نام هست رو بهت میگه 3000504901
گلی ممنونم. اما تلویزیون میگفت فقط باهمون شماره طرف میتونی کپچدنلی روبزنی درغیراین صورت نمیتونی. بعدم من همه سیم کارت هاش دستمه میدونم چندتا داره. کلا خواستم بدونم ازهمراه من چطوری میشه فهمید.
من یه بار شوهرم توی گروه تو ت ل گ رام رفت وبایه دختره چت میکرد اون موقع عقد کرده بودیم۵شنبه اومدپیشم ساعت۲شب بود گوشیشوبرداشتم نتشو روشن کردم دیدم یه خانومه داره پی ام میده سلام....جون خوبی میتونی ازت یه درخواستی داشته باشم منم خودمو جای شوهرم زدم وتاساعت ۳شب باهاش چت کردم اخرش واسش نوشتم من نامزدشم فحش دادم بش شوهرمو ازخواب بیدارکردموشیوپرت کردم بش بلندشد پی ام هارو دیدتوضیح میدادمنم انقدگریه کردم اونم گریه میکرد بش گفتم ازفرداهمه چی تمومه ازاین حرفا دلم براش سوخت خیلی گریه کرد صبحش بردم تویه بیابون ک پرنده هم نبود یه شیشه برداشتم گفتم یامیمیری یامن انقدگریه کرد به زور اون شیشه رو گرفت ازم خلاصه تایه مدت سرد بودم باهاش