2777
2789
عنوان

واااای بچه ها دگه خسته شدم از شک ب شوهرم ...داغون شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پارسال یکی هی به من اس میداد زنیکه هرزه دست از سر شوهرم بردار.هرچی میگفتم بابا من شوهر دارم بچه دارم اشتباه گرفتی تو کتش نمیرفت.اعصابمو خورد کرد اشغال.نمیگفتم شوهرش کدوم ابلهیه.میگفت مگه با چند نفری که نمیدونی کیو میگم😆شمام شاید اشتباه گرفتی

منم همیشه به شوهرم شک دارم چون چندبار دیدم خیانت کرد هیچ وقت نمیبخشمش همیشه بهش سرکوفت میزنم 😒😒

چی میگه بعد

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مگه نمیگی دختره گفته من اشتباه کردم ؟ این نشون میده خود دختره هم معترفه که یه رابطه ای بوده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
مبتونه همكار باشه ، مراجع باشه ، اشتباه گرفته باشه و ... شماره كلي همكار مرد تو گوشي من هست و كلي هم ...

تو گوشی شوهر منم کلی شماره خانم هس ک همکارشن و ب اسم خودشون سیوه..منم اصلا هیچ اعتراضی ندارم..ولی اخه چطور درست همچین شماره ای هم ب اسم خودش گرفته بعد دست ی دختره دیگس...درضمن اون دختری ک قبلا باهاش رابطه داشت ی دختر هفده هشده ساله فقیر روستایی بود..من شکم بیشتر ب اینه ک حتما شوهرم براش سیم گرفته با گوشی

وای پارسال یکی هی به من اس میداد زنیکه هرزه دست از سر شوهرم بردار.هرچی میگفتم بابا من شوهر دارم بچه ...

ارره..میترسم اشتباه گرفته باشم ولی اخه مگه این شک لعنتی ک مث خوره ب جونم افتاده ولم میکنه

با سیم شوهرم زنگ زدم..من سکوت کردم اون فقط میگفت الو الو ..منم مجبور شدم بحرفم

یکی اس داده بود به شوهرم بزنگ منم زنگ زدم هیچی نگفتم دفعه دومزنگ زدم گفتم الو گوشیشو کلا خاموش کرد اخرش فهمیدم کیه مرض داره منم بی سیاست رفتم جلو ولی از شوهرم متمنم ولی هیچی نگفتم دارم براش اگه باز بزنگه

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )