قبلا بهم خیانت کرده و دستش برام روشد ...اومد قسم خورد جون بچمون..و ب قران دست زد ک دگه تکرار نکنه..ولی باز جدیدا رفتاراش مشکوکه.منم بعد اون خیانتش اعتمادم بهش از. دس دادم. همش بهش گیر میدم..بخاطر همین اصلا اتو نمیده دستم تا اینکه دیشب میخواستم هدیه یک گیگ نت همراه اولشو فعال کنم برنامه همراه من رو واس شمارش فعال کردم..میبینم..تو قسمت سیم کارتهاش.دوتا سیم گرفته..اولی ک واس خودش بود دومیه فقط سه رقم اول و س رقم اخرش معلوم بود منم..رفتم تو مخاطباش سرچ کردم دیدم نوشته راننده ک...پروفایل واتساپ تلگرامش ک دیدم میببینم شماره ی دختره...شماره رو ورداشتم زنگ زدم دیدم اره دختره..با دختر بحثم شد گفتم شوهرمن خیلی خر و نفهمه ولی تو خیلی خرتر و هرزه تری ک دنبال یه هرزه زنداری..اونم بهم میگفت اشباه میکنم و اینا اصلا بهش مهلت حرف ندادم و قطع کردم
وای پارسال یکی هی به من اس میداد زنیکه هرزه دست از سر شوهرم بردار.هرچی میگفتم بابا من شوهر دارم بچه دارم اشتباه گرفتی تو کتش نمیرفت.اعصابمو خورد کرد اشغال.نمیگفتم شوهرش کدوم ابلهیه.میگفت مگه با چند نفری که نمیدونی کیو میگم😆شمام شاید اشتباه گرفتی
مبتونه همكار باشه ، مراجع باشه ، اشتباه گرفته باشه و ... شماره كلي همكار مرد تو گوشي من هست و كلي هم ...
تو گوشی شوهر منم کلی شماره خانم هس ک همکارشن و ب اسم خودشون سیوه..منم اصلا هیچ اعتراضی ندارم..ولی اخه چطور درست همچین شماره ای هم ب اسم خودش گرفته بعد دست ی دختره دیگس...درضمن اون دختری ک قبلا باهاش رابطه داشت ی دختر هفده هشده ساله فقیر روستایی بود..من شکم بیشتر ب اینه ک حتما شوهرم براش سیم گرفته با گوشی
با سیم شوهرم زنگ زدم..من سکوت کردم اون فقط میگفت الو الو ..منم مجبور شدم بحرفم
یکی اس داده بود به شوهرم بزنگ منم زنگ زدم هیچی نگفتم دفعه دومزنگ زدم گفتم الو گوشیشو کلا خاموش کرد اخرش فهمیدم کیه مرض داره منم بی سیاست رفتم جلو ولی از شوهرم متمنم ولی هیچی نگفتم دارم براش اگه باز بزنگه
psychometrist.ir (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه )