2777
2789
عنوان

واااای بچه ها دگه خسته شدم از شک ب شوهرم ...داغون شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کم صبر میکردی تلگ رام رو هک میکردی مدرک جمع میکردی

چه جوری میشه هک کرد؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

من بااین که از شوهرم تا حالا چیزی ندیدم و میدونم اهل این حرفا نیس ولی تلگرامشو تو گوشیم بدون اینکه بفهمه دارم .گوشیشم همیشه چک میکنم یه عده مخالفن میگن نباید چک کنی ولی من میکنم اینطوری خیالم راحت تره شوهرمم نه اهل رفیقه نه از خونه بیرون میره فقط کار شو خونه س.

ولی بااین حال ب حال خودش نمیزارمش.

شمام تلگرامشو هک کن 

شوهرمم قسم و ایه میخوره ک این دختر خواهر زاده راننده سرویسیه ک قرار بود ببرتش تو روستاها واس کاراش.. ...

خیانت اولیش با یک دختر ساده روستایی بود اینم همینطور با یک دختر ۱۷ ساله ساده هست؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

استاتر اگر هردوباریه طرف شوهرت یه دختر جوون ساده هست بیشتر از اینکه خیانت کردن به شما مهم باشه این مهمه که شوهرت درحق دخترای ساده جنایت میکنه ....

خدا ازش نگذره که دختری که با هزار تا امید الان وقت به ثمر رسیدنشه را به تباهی میکشونه

ولی عزیزم راحت نگذر از این قضیه اگر بهت ثابت شد شکتت درسته به نظر من چنین شخصی لیاقت نداره باهاش زندگی کنی