2777
2789
عنوان

میزبانی از خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6276 بازدید | 417 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه احترامی ؟چرا واقعا توقع داریم دیگران برای ما کاری رو بکنن که خودمون حاضر نیستیم براشون انجام بدیم ...

استارتر براشون توضیح نده چون تغییری ایجاد نمیشه. 

بعضی ها انگار یاد گرفتن فقط منافع و راحتی خودشون رو در نظر بگیرن و کاری با چیزی ندارن.

مهمان هر کسی باشه ، خواهر یا خواهرشوهر یا ... وقتی میزبان شرایطش رو نداره که یک هفته مهمون داری کنه و راضی نیست و دعوت هم نکرده ،

پس اگر دارید میزبان رو سرزنش میکنید یعنی دارید بی انصافی میکنید. 

خدااای منمن که نمیگم اصلا نیان بارها اومدن خونه من در حد یک روزولی یک هفته زیاده واقعا

یه بار بود دیگه. تنها بوده خواسته بره خونه برادرش. حالا یه هفته پذیرایی میکردی چی میشد. آدم از فردا خبر نداره. قدر این دور هم جمع شدن ها رو بدونید

استارتر براشون توضیح نده چون تغییری ایجاد نمیشه. بعضی ها انگار یاد گرفتن فقط منافع و راحتی خودشون رو ...

میگن خواهر خودت بود همین کارو میکردی ...خواهر ادم یه چیزی ببینه ازت نمیره همه جا پر کنه ولی خواهر شوهر چرا 

یه بار بود دیگه. تنها بوده خواسته بره خونه برادرش. حالا یه هفته پذیرایی میکردی چی میشد. آدم از فردا ...

خب برادرش وایسه پدیرایی کنه مگه خواهر اسی میاد داماد پذیرایی میکنه؟اسی هم که دستش تو جیبشع منت پولو نون شوهر سرش نیس پابه پای مرد داره کار میکنه

خب برادرش وایسه پدیرایی کنه مگه خواهر اسی میاد داماد پذیرایی میکنه؟اسی هم که دستش تو جیبشع منت پولو ...

چه ربطی داره. مهمون دیگه. زن و مرد نداره. خدایی چی میگید. منت شوهر چه ربطی داره اصلا

میگن خواهر خودت بود همین کارو میکردی ...خواهر ادم یه چیزی ببینه ازت نمیره همه جا پر کنه ولی خواهر شو ...

خواهر من ببخشید بی ادبیه سزارین کردم منو میبرد دسشویی لباس زیرمو عوض میکرد ایا مبشه از خواهر شوهرم این انتظار داش یا خواهر شوهر من با من زنداداش راحنتره یا خواهر خودش؟حرفاشون عیر منطقیه

نظر شما هم چون غیر منطقی و ناعادلانه هستش ، برای ما اهمیتی نداره. راستی شما تو شرایط استارتر بذار خو ...

اگر آدم بی آزاری باشه شعور داشته باشه فضول نباشه نه چه مشکلی 

مواد غذایی میزارم خودش بپزه قبلشم میگم من شاغلم برام مقدور نیست هر روز ناهار سر تایم آماده کنم

اما آدم رو مخی باشه همسر قانع میکنم بیشتر از دو روز نیاد مثلا به بهونه مسافرت رفتن که خونه نیستیم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
ی سری کم عقل ریپلی زدن تو خودخواهی خونه خراب کنی شعورشون نمیرسه من میگم رفتارش جالب نبوده بزار مهمون ...

کم عقل که خودتی چون جوری حرف میزنی که انگار زن داداشه ادم نیست و داخل ادم حسابس نمی کنیمن که یذره بهش احترام بزارین انگار خدمه خونه داداشش هست. فعلا گویا شما شعور برخورد با زن داداشتون رو بلد نیستین. بعدم، سما از کجا میدونی قبلا اینکارو‌کرده یا نه... مگه شما خواهر شوهرش رو میشناسی،طرف با سناختی که از خواهر شوهرش داره چنین رفتاری کرده. 

چه ربطی داره. مهمون دیگه. زن و مرد نداره. خدایی چی میگید. منت شوهر چه ربطی داره اصلا

خب منه خانه دار میگم شوهرم اینقد زحمت میگشه برای زندگیمون حالا پنج روز خواهرش بیاد من تو زحمت بیوفتم ولی زن شاغل پا به پای مرد تو خرج سهیمه داره زحمت مبکشه ادم باید یکم پیش خود حساب باشه بری خونه طرف وقتی صبح تا بعدازظهر نیس یجوریه اصن

یه خبر خوش بدم بهتون اتفاقا که قبل اینکه این تاپیکو ببینم زنداداشم زنگ زده دعوا کرد باهام چرااومدی شهرمون  خونه ما نیومدی؟  سه ساعت باهام دعوا کرد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
چه آدم بیخودی هستیجای همسرت بودم ادبت میکردم حسابیمگه میخواست خونتو بخوره خونه ی داداش اونم هست میتو ...

با این طرز صحبت شما مشخصه چقدر فرهیخته اید!!!

شوهر من انشان شریفی هست و اصلا فکر نمیکنه باید من رو ادب!!!! کنه

والا شوهرم اصلا ناراحت نشد و حق رو به من داد . چون میبینه رفتار مودبانه من رو با خواهرهاش و اینکه خودش هم معتقد بود یک هفته برای آرایشگاه رفتن زیاده روی هست. حالا اگه کار واجبی بود یه چیزی

حالا این بحث ما تموم شد و خواهرشوهرمم به دل نگرفته

ولی در عجبم از بعضی از خانمای نی نی سایت

احساس کردم با این خانمای دهن پاره که سر چهار راه ها دعوا میکنن و به ناسزا میگیرن طرفم

واقعا پشیمون شدم که اینجا نظر خواهی کردم

البته منظورم همه نیستن

ولی یه عده واقعا از حد گذروندن