2777
2789

الان من مادر شوهرم چند روزه رفته شهره دیگه دو تا خواهر شوهرم که ازدواج کردنو شاغلو بچه دارند و بقولی مشغول هستن منم باردارم چهار ماهمه

نه اونا زنگ زدن نه ما

ولی اگ حرفش بیاد وسط اوما از ما دلخورن که اره داداشو زنداداش ماروتحویل نگرفتن زنگ نزدن خو منم باردارم ی زنگ بزنن حال بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو همینارو به خودشدن بگو 

بگو احترام دو طرفست انتظارا دد طرفیت نمیشه که خودت رو فقط محترم بدونی ولی مردمو لایق احترام ندونی 

والارمنکه ۱۰۰ سالم داداشم سراغ نگیره کله نمیکنم چه برسه به زنش ..خدشحال میشم کاری با من نداشته باشن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بدار تو خونه خودشون باشک و خوش باشن منکه انتظاری ندارم که هیچ میگم اصلا زنگ نزنن چوک هر وقت کار دارن میزنگن و زن داده هم هر وقت زنگ میزنه بلا درست میکنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

نه منکه همچین توقعی ندارم 

ولی خب اگه احوالپرسی کنن خوشحال میشم 

حالا شما هرموقع گله کردن توم گله کن 

بگو 4ماهه بارداری و فلان حالا توقعی هم نداری 

ولی خب خوشحال میشدی اگه بهت زنگ میزدن 

برا احوالپرسی و فلان.... 

ببین من خودم زنداداش دارم و زنداداش هم هستم

خواهر شوهر خونه ی غریبِ کسیو نداره امیدش ب داداشهه

خواهر یجور دیگ ب برادر دل میبنده

من ک خودم اینطوریم ی حساب دیگ روشون دارم

بارها پیش اومده من ۲هفته زنگ نزدم به برادرم ولی اون باید هرروز میزده چون من جلو همسرشون مدام نمیتونم زنگ بزنم ولی اون ک هروقت وقت کنه میتونه بزنه

از زنداداش توقعی ندارم ولی از داداش چرا

تاالانم داداشام واقعا سربلندم کردن و خدا هزار برایر بده بهشون 

من انقد روی داداشم حساب باز میکنم و روابطم باهاشون عمیقه ک کادو بهم گل میدن.میان میبرنم بیرون.من روی پدرم این حسابو ندارم

ب پدرم حرفامو نمیزنم ولی اونا میدونن

بخاطر همینه خواهر مظلوم میشه ی حساب دیگ ای باز میکنه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر