2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭😭😭

372 بازدید | 42 پست

شوهرم بهم میگه عن،روان پریش،خبرمرگت بیاد،خدالعنتت کنه،من توروبعنوان زنم نمیدونم که معرفی کنم به دوستام،چون مشکل داری معرفیت نمیکنم چون عنی،خجالت میکشم توکنارمن باشی،توغریبه ترین فردزندگی منه،چون مریضی،دیوونه ای،نمیبرمت جایی،زن اوناآدم هستن توآدم نیستی،الان دارم گریه میکنم آروم ویواش اومده میگه حوصله ی گریتوندارم خفه شوبدجوردلم شکسته،میگه بلایی سرت میارم که مرغای آسمون به حالت گریه کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طرفه نمیشه قضاوت کرد شوهرمنم قبلا اینجوری بود چون خودم مقصربودم سردبودم بی محلی حرفای اعصاب خوردک ...

دوهفته منوول میکنه میره دعوامون میشه نمیشه دعوانشه ده ساله همینه خیلی وقتهاسکوت کردم دیدم کرده سه هفته چهارهفته