2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 42 پست
دوهفته منوول میکنه میره دعوامون میشه نمیشه دعوانشه ده ساله همینه خیلی وقتهاسکوت کردم دیدم کرده سه هف ...

بمیرم برات چی بگم مادر بخاطر بچه هرکاری میکنه توام بخاطر بچه هات مجبوری تحمل کنی چی بگم خداخودش کمکش کنه

🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت اختلاف تون و بددهنی همسرتون چیه؟باهاش بد رفتاری کردید که اینجور شده؟مشکلش چیه؟

من بدرفتاری نمیکنم یک هفته دوهفته سه هفته منوول میکنه میره هروقتم تهرانه تایک دوصبح بیرونه

چرا این حرفا رو بهت میزنه؟ رفتارش بده ولی مشکلی تو زندگیتون وجود داره؟ اینو پرسیدم چون خود منم از بچ ...

مشکلی ندارم فقط میگه ازمن بکش بیرون هروقت عشقم بکشه میرم هروقت عشقم بکشه میام خونه هیچ چیزوهیچ کارمن به توربطی نداره

یعنی چی آخه؟چرا مگه تو خونه دعاتون میشه؟به کارا خوب نمیرسی؟غذای خوب درست نمیکنی؟خانواده ها دخالت می‌ ...

توخونه نیست اصلااین مرد،،،،ه غذایی درست میکنم ایرادمیگیره،مادرش خوب مداخله گریه مدال بایدبهش داد

مشکلی ندارم فقط میگه ازمن بکش بیرون هروقت عشقم بکشه میرم هروقت عشقم بکشه میام خونه هیچ چیزوهیچ کارمن ...

چه مرد چرت و اشغالیه

از اول زندگی این جوری بوده؟ کاش زودتر طلاق میگرفتی و بچه دار نمیشدی