نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 770 عنوان خیلی دلم گرفته😭😭😭 372 بازدید | 42 پست شوهرم بهم میگه عن،روان پریش،خبرمرگت بیاد،خدالعنتت کنه،من توروبعنوان زنم نمیدونم که معرفی کنم به دوستام،چون مشکل داری معرفیت نمیکنم چون عنی،خجالت میکشم توکنارمن باشی،توغریبه ترین فردزندگی منه،چون مریضی،دیوونه ای،نمیبرمت جایی،زن اوناآدم هستن توآدم نیستی،الان دارم گریه میکنم آروم ویواش اومده میگه حوصله ی گریتوندارم خفه شوبدجوردلم شکسته،میگه بلایی سرت میارم که مرغای آسمون به حالت گریه کنن 1404/02/13 | 02:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 770 بش بگو به ی ورم خیلی اذیتم میکنه خیلی،یهوول میکنه یه هفته میره تانصف سب بیرونه این حرفای تحقیرامیزش هم هست
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 4700 خیلی اذیتم میکنه خیلی،یهوول میکنه یه هفته میره تانصف سب بیرونه این حرفای تحقیرامیزش هم هست نمیدونم اگه شرایط طلاق داری جدا شو اگه هم نداری که خدا داره امتحانت میکنه
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 770 نمیدونم اگه شرایط طلاق داری جدا شو اگه هم نداری که خدا داره امتحانت میکنه وکالت طلاق دارم خانوادمم حمایت میکنن ولی بچه هامونمیده یعنی داره زجرکشم میکنه
آنتریوم عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2050 حتما آدم هولیه...چرا بهت اینا رو میگه تیپ خوب نمیزنی؟یا دعواتون میشه پیش بقیه؟
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 4700 وکالت طلاق دارم خانوادمم حمایت میکنن ولی بچه هامونمیده یعنی داره زجرکشم میکنه همش این نیس باید وضع مالی بتونی ساپورت کنی
oneyek1 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4477 علت اختلاف تون و بددهنی همسرتون چیه؟باهاش بد رفتاری کردید که اینجور شده؟مشکلش چیه؟ یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 770 حتما آدم هولیه...چرا بهت اینا رو میگه تیپ خوب نمیزنی؟یا دعواتون میشه پیش بقیه؟ هرتیپی میزنم بهم میگه ترک خر،نه دعوانمیشه
نازخاتونم21 عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 903 یه طرفه نمیشه قضاوت کرد شوهرمنم قبلا اینجوری بود چون خودم مقصربودم سردبودم بی محلی حرفای اعصاب خوردکن میزدم .ولی خودمو درست کردم الان شوهرم عالیه انگار یه ادم دیگس بخدا💜💙💋 🧸
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 770 چرااینجوریه توچه چطوری توزندگی سردنیستی یک هفته دوهفته منووبچه هاموول میکنه میره هروقت هم تهرانه تایک دوصبح بیرونه توبودی سردنمیشدی؟
نازخاتونم21 عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 903 یک هفته دوهفته منووبچه هاموول میکنه میره هروقت هم تهرانه تایک دوصبح بیرونه توبودی سردنمیشدی؟ خوب چرادرک میکنم عزیزم ولی بشین باهاش حرف بزن ی چن وقت باهاش خوب شو بخدا تغییر میکنه 🧸
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 770 یه طرفه نمیشه قضاوت کرد شوهرمنم قبلا اینجوری بود چون خودم مقصربودم سردبودم بی محلی حرفای اعصاب خوردک ... دوهفته منوول میکنه میره دعوامون میشه نمیشه دعوانشه ده ساله همینه خیلی وقتهاسکوت کردم دیدم کرده سه هفته چهارهفته