2777
2789
عنوان

نذر دارم غذا بدم کجا ببرم

187 بازدید | 20 پست

چیکار کنم بچها کجا ببرم من خیلی کم نیازمند میبینم برم ب کبابی جای خوب بگم برگه بزنه ب نیازمند معتاد بازیافتی پاکبان کارگر ساختمون اینا رایگانه یا خودم درست کنم ببرم 

آخه کجا ببرم توی مشهد من کودک کار اینا خیلی کم میبینم 

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشین دارید؟ 

غذا یا بپز یا بخر. 

باهمسرت بیرون بچرخین. 

زباله گرد ها یا پاکبان ها،  یا راننده وانتی ها تو خیابونا هستن. بچرخین و بهشون برسونید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ماشین دارید؟ غذا یا بپز یا بخر. باهمسرت بیرون بچرخین. زباله گرد ها یا پاکبان ها، یا راننده وانتی ها ...

اخه میدونی وقت ندارم خودم برم مگه اینکه ب شوهرم بگم چه غذایی خوبه دلم نمیخاد عدس پلو اینا باشه 

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

سالمندان برو ببین چند نفرن هماهنگ کنواسه شون ببر

اخه دلم میخاد ب کسایی ک بیشتر نیاز دارن کمک کنم