2777
2789
عنوان

به این دلایل نمیخوام بچه دار شم

162 بازدید | 15 پست

سلام 30  ساله هستم ۴ساله ازدواج کردم 

به این دلایل نمیخوام بچه دار شم

به نظرتون دلایل درستی هست یا خیر

اول اینک شوهری دارم بی احساس به بچه و هیچ وقت تو این مدت از من درخواست فرزند نداشته 

من تو خیابون بچه کوچیک میبینم میگم وای چ گوگولی چ ناز ولی اون هیچچچ عکس العملی نشون نمیده 

دوم اینکه شنیدم مردها تو دوران بارداری همون جوری با زن ها برخورد میکنن ک تو دوران پریودی میکنن

شوهر من چ دوران پی ام اس چ پریودی ب من بی توجه هست اگ ازش درخواست کمک کنم ک مثلا برام کیسه آب گرم بیار میاره  یا اگ بگم برام خوراکی بیار میاره اما فقط همون یبار .. و اینک اگ من تو این دوران عصبی بشم گریه کنم هیچ درکی نداره و اونم با من دهن به دهن میزاره و عصبی میشه 

سوم اینکه من دور بر خودم هیچ کمکی برای نگهداری از فرزند ندارم فقط خودم هست و نمیتونم روی کمک خونواده خودم و همسرم حساب زیادی باز کنم

چهارم اینکه من شاغلم و فقط تا ۹ ماه مرخصی زایمان بهم تعلق میگیره بعدش بچه رو چکار کنم؟

من خودم بچه دوست دارم و نمیدونم باید تا کی صبر کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه بیاد شوهرت عاشقش میشه 

فکر میکنم دلایل محکمی نیی که خودتو از مادر بودن محروم کنی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه آوردن که فقط وظیفه زن نیست 

بعدشم با این شوهر اگه باردار بشی 

هفته اول بچه خودش فرار میکنه میره 

چون همش بحث و دعواست 

همین مامان من موقع بارداری داداشم انقدر دعوا میکرد با بابام تازه فکر کن اون زمان قدیم بوده الان با این اقتصاد مطمن باش بچه ات حتی اگه بدنیا بیاد یه پوشک هم برای بچت نیست

نه دلیل هات خیلی سطحیه! پرستار کودک. مهد کودک. و اینکه  رفتار مردها با بچه خودشون تا بچه مردم خیلی متفاوته. وبنظرم شما یکم تنبلی. بیشتر باید روی خودت کار کنی. خیلی هاپرستار و مراقب برای زمان بیمارستان تا چند روز بعدش که سرپا بشن میگیرن. و اینکه شوهرت هم هست

مردا همینجورین. معروفه که چند سال بعداز بچه دار شدن تازه حالیشون میشه بابا شدن🤣 تو ایام پ بهش بگو الان تو این دوره حالم بده تو بیخیال باش واکنش نشون نده.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

بچه آوردن که فقط وظیفه زن نیست بعدشم با این شوهر اگه باردار بشی هفته اول بچه خودش فرار میکنه میره چو ...

وا. چه  حرفا چطورپوسک نیست. ما که می‌خریم هم پوشک هم شیر خشک. چرا جو میدید

۴ هفته دیگه موندههه😚😚مبارکه عزیزم

فدات بشم عزیزم توروخدا برام دعا کن زایمان بخیر بگذره منم برات دعا میکنم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

دقیقا اول بچه بچه میکنن بعد که بچه میاری میگن وای چقدر خرج دارهه

نه از این لحاظ. از لحاظ اینکه پدر شدن ی خبراییه‌ خرجو که با اولین پوشک میفهمن🤣

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام