2777
2789
عنوان

بچه ها داییم گفته که این پسره بدرد نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 71 پست
ول کن بابا ، بگه به جهنمشما اگر حالت باهاش خوبه، بقیه به درکشما مجرد و تنها بمونی ، برای کسی مگه مهم ...

حال خوبم ب چه دردی میخوره برم بمیرمم که ابروم رفتههه 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والااصن حرفاتو متوجه نمیشم عزیزممن بودم قبول میکردمچون رفتار بدی ندیدم اصلا از اینچیزایی که ت ...

میدونه داستان چیه اینا باهمند پسره مثل اینکه خیلی فک فامیل ضایع بازی درآورده همه فهمیدن اینا همو میخوان ایشون بخاطر حرف مردم و فامیل میخواد بهمش بزنه چون میگ زنش هم شم پشتم حرف در میارند 

کلا دلیلش قانع کننده نیست وقتی دونفر همو میخوان حرف مردم چی میگ این وسط

من اینجوری متوجه شدم از حرفاش 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

میدونم رفتار بدی نیست ولی فردا جلوی فامیل سرمو نمیتونم بلند کنم همین الانش داره ابروم میرهبعد ازدوا ...

شما نمیخوای متوجه بشی گلم

فردای روز این آقا کات شه بره

دلت بگیره

همون داییت حاضر نیس ببرت یه هوایی به سرت بخوره

چه برسه بخواد بهت احترام بزاره

دور از جونت

فردام یه آقایی میاد تو زندگیت مث مجسمه سرد و بی احساس

نه زن حالیشه ، نه احساس نه عاطفه

اونوقت فامیلتون راضی باشن

تو حالت خوبه دیگه نه ؟

حس خودت مهم نیس . 

صبح میشه این شب :)

میدونه داستان چیه اینا باهمند پسره مثل اینکه خیلی فک فامیل ضایع بازی درآورده همه فهمیدن اینا همو میخ ...

بله فهمیدم

خیلی گنگ حرف میزنه

حرف شما درسته دقیقا

تفکرش ولی مال سن بالاهاس قشنگ...

صبح میشه این شب :)

وا آبروم رفته چیه!!

میبره بیرون دیگه خاستگاری هم که اومده 

به حرف مردم خیلی اهمیت میدی؟:/

چی میگی واقعا!!بیجاره پسره میبره ببرون میگردونه خوبه دیگه ابرو رفتن نداره که تیکه انداختت چیه

وایمیل آبرو کیلو چند تو این زمونه

مگه چیکار کردی آبرو بره

چرا مثل پیرزن های دوره ی قاجار حرف میزنی

چرا فکر میکنی کارت بی آبرویی هست

شما ذهن خودت مشکل داره

وگرنه بقیه خیلی مهم نیستن

تو که سنی نداریی ابردم رفته چیه دونفر همو مبخوان و میخوان آشنا شن بگو بیان یه جشن نامزدی هم بگیرن راحت تر برید بیرون

اسی کجایی میشی؟

تو که سنی نداریی ابردم رفته چیه دونفر همو مبخوان و میخوان آشنا شن بگو بیان یه جشن نامزدی هم بگیرن را ...

حلقع هم گرفتیم

مشهدم

وایمیل آبرو کیلو چند تو این زمونهمگه چیکار کردی آبرو برهچرا مثل پیرزن های دوره ی قاجار حرف میزنیچرا ...

واقعا پشیمونم همبن الان معلوم شد چقدر پشتمون حرفه

وآقا برای افکارت متاسفم

فقط یادت باشه ، وقتی مار درست رو میکنی، حسود ها با حرف زدن پشتت، میخوان پشیمونی کنن

طرفت هم میره با کس دیگه دوست میشه و بعدشم ازدواج که افکارش مثل شما نباشه، اونم حقش نیست که با کسی باشه که دنباله رضایت همه هست غیر از خودش و طرفش

اصلا ابرو رفتن از رفتارشه اینجوری نیست که بگم مثلا جلو مامانش میاد میگع لباست چه قشنگه ناخن خوشگلهیا ...

چه رمانتیکه😍

مرد به این رمانتیکی از کجا میخوای پیدا کنی؟

همه فامیل از حسودی شون میگن

چقدر نگران حرف مردمی؟  دیگه کاریه که شده  ازدواجم نکنی  یه مدت باید سختی بکشی بازم ممکنه حرف بزنن  مردم حرف زیاد میزنن تو  کاری که میدونی در سته انجام بده

چه رمانتیکه😍 مرد به این رمانتیکی از کجا میخوای پیدا کنی؟همه فامیل از حسودی شون میگن

همیشه همین  جوری وقتی تنهام که بیشتر از این