ridanyzahraf مدیر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 عنوان بچه ها داییم گفته که این پسره بدرد نخوره | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 71 پست من دوسش داشتم ولی میخام بهم بزنم ابرمو میبره اگه باهاش ازدواج کنمنمیدونم بهانه چجوری جور کنم معلوم نیست فردا بقیه چی بگنوالا همچی شغل موقیعت نیست ابروموم رفتهه کاش یه ادم خوب پیدا بشه که ابرمو نزه بتونم بگم این چیکارمه تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1404/02/12 | 16:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 شاید خانوادت وداییت میترسن سواستفاده کنه قصدش ازدواجه بیادجلو خب اومده خواستگاری خوشبحالش زنش هم خوشگله هم خوشبخت اون وقت منن همه بهم بی احترامی مبکنن تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 شاید خانوادت وداییت میترسن سواستفاده کنه قصدش ازدواجه بیادجلو خب مامانم مشکل نداره منظورم فک فامیله خجالت میکشمباهام باشیم تازه یعد ازدواج چجوری روم میشه بیارم تو مهمونی خانوادگی ابروم زفتععع تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
abnabat_choobi عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1433 نمیگم ادم بدیه اتفاقا خوبه ولی ابروم رفتهه همه دارن بخاطرش تیکع میندازنبعدشم این حیقیته دبعد ی سنی د ... بنظرم هرچی آدم قبل ازدواج بیشترحرف بزنه و رفتوآمدکنه همدیگه رو بهترمیشناسه. خدایا شکرت🌸
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 من که نمیفهمم چی میگی گلم چیکارته ؟والا ما کلی کیف میکنیم با دوس پسرمونم حتی زیاد بریم بیرون و حرف ب ... من مشکلم اینجاست که دیگع روم نمیشه ت فامیا سرمو بالا بگیرماگرم باهک ازدواج کنیم بدترر چقدز قرار حرف بگن پشتمون تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 10726 ازع واقعا بدرده نخورهه دیگع خیلی ابرومو برده بیاد جلو خواستگاری اگ میخواییشاکرم قصدش جدی نیست میخاد دوست باشید خب تمومش کن نرو باهاش اینور اونور ابروت نره خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 بنظرم هرچی آدم قبل ازدواج بیشترحرف بزنه و رفتوآمدکنه همدیگه رو بهترمیشناسه. حالا چجوری بهمش بزنم الان زدم بلاکش کردمهمه دارن تبکه میندازن اگه باهاش ازدواج کنم که بدتر تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
abnabat_choobi عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1433 اومده خواستگاری خوشبحالش زنش هم خوشگله هم خوشبخت اون وقت منن همه بهم بی احترامی مبکنن فکوفامیل آدمو بیشترنیش میزنن بدترازهمن.این فامیل موقع گرفتاری بداد آدم نمیرسن.به کسی توجه نکن احتمالا خاستگارت ویژگی مثبت دیده که تو رو انتخاب کرده خدایا شکرت🌸
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 بیاد جلو خواستگاری اگ میخواییشاکرم قصدش جدی نیست میخاد دوست باشید خب تمومش کن نرو باهاش اینور اونور ... من گغتم که خواستگاری اومدهمن مشکلم اینکه ابروم داره میره که اینجوری میخام ازدواج کنمتایم اشناییمون واقعا کمه تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 فکوفامیل آدمو بیشترنیش میزنن بدترازهمن.این فامیل موقع گرفتاری بداد آدم نمیرسن.به کسی توجه نکن احتمال ... من اگه ی جا دعوت بشم روم نمیشه باخودم ببرمش جاییهمین الان دایبم داشت سرکوفت میزدد تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
purple_fish عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9185 من مشکلم اینجاست که دیگع روم نمیشه ت فامیا سرمو بالا بگیرماگرم باهک ازدواج کنیم بدترر چقدز قرار حر ... سخت میگیری بنظرم عزیزمخب برید و بیان به بقیه چه؟حتی اگه ازدواجم کنید بهتر صبح میشه این شب :)
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 بیاد جلو خواستگاری اگ میخواییشاکرم قصدش جدی نیست میخاد دوست باشید خب تمومش کن نرو باهاش اینور اونور ... اصلا ابرو رفتن از رفتارشه اینجوری نیست که بگم مثلا جلو مامانش میاد میگع لباست چه قشنگه ناخن خوشگلهیا میاد دست منو میبوسهخب همع بهش میگن زن ذلیل با این کاراش تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
purple_fish عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9185 اصلا ابرو رفتن از رفتارشه اینجوری نیست که بگم مثلا جلو مامانش میاد میگع لباست چه قشنگه ناخن خوشگلهیا ... خب این که عالیهدوس داری مث درخت ، خشک رفتار کنه؟ صبح میشه این شب :)
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 سخت میگیری بنظرم عزیزمخب برید و بیان به بقیه چه؟حتی اگه ازدواجم کنید بهتر ازدواج که قرار بکنمولی بقیه چی همش حرف همه جا میزنن تو سر من تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 10726 اصلا ابرو رفتن از رفتارشه اینجوری نیست که بگم مثلا جلو مامانش میاد میگع لباست چه قشنگه ناخن خوشگلهیا ... اوکی پس همون تمومش کن خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید