ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 عنوان بچه ها داییم گفته که این پسره بدرد نخوره 459 بازدید | 71 پست من دوسش داشتم ولی میخام بهم بزنم ابرمو میبره اگه باهاش ازدواج کنمنمیدونم بهانه چجوری جور کنم معلوم نیست فردا بقیه چی بگنوالا همچی شغل موقیعت نیست ابروموم رفتهه کاش یه ادم خوب پیدا بشه که ابرمو نزه بتونم بگم این چیکارمه تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1404/02/12 | 16:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 چرا ابروت بره بیکار نیست شغل خوب موقعیت خوب داره ولی چون زیادی باهم حرف میزنه یا منو بیرون میبره داره ابروم میره همه میگن این پسرع بدرذ نخوره تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 چیشده مگه چیکار کرده خخیلی منو بیرون میبرع تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
purple_fish عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9211 بیکار نیست شغل خوب موقعیت خوب داره ولی چون زیادی باهم حرف میزنه یا منو بیرون میبره داره ابروم میره ه ... وابیرون رفتن و حرف زدن که خوبه صبح میشه این شب :)
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 10726 بیکار نیست شغل خوب موقعیت خوب داره ولی چون زیادی باهم حرف میزنه یا منو بیرون میبره داره ابروم میره ه ... چ دلیل چرتی اینو واسه دختر شنیده بودم ن پسر خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید
abnabat_choobi عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1433 تاپیک قبلیتو خوندم امیدوارم آدم خوب سرراهت قراربگیره.بعد خودت از قیافت ناراضی هستی.اول اعتمادبنفس داشته باش خودتو باور داشته باش.والا خاهرم تو 21سال رفته قشنگم هست ما بهش نمیگیم ترشیده رفته دنبال اهدافش که مستقل شه .دوم برو دنبال اهدافت مستقل شو.سوم بروباشگاه ورزش کن.قدکوتاه چیز خاصی نیست. دماغتم اگه فرمش قشنگ نیست عمل کن.پوست تیره وسبزه،ام قشنگه.دکترپوست برو شاید مکملی یا کرمی چیزی بده. خدایا شکرت🌸
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 وابیرون رفتن و حرف زدن که خوبه خب همینهه دیگع مشکل اینجاست ابرومو بردهچجوری کاتکنم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 چ دلیل چرتی اینو واسه دختر شنیده بودم ن پسر ازع واقعا بدرده نخورهه دیگع خیلی ابرومو برده تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
abnabat_choobi عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1433 بیکار نیست شغل خوب موقعیت خوب داره ولی چون زیادی باهم حرف میزنه یا منو بیرون میبره داره ابروم میره ه ... شاید خانوادت وداییت میترسن سواستفاده کنه قصدش ازدواجه بیادجلو خب خدایا شکرت🌸
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 تاپیک قبلیتو خوندم امیدوارم آدم خوب سرراهت قراربگیره.بعد خودت از قیافت ناراضی هستی.اول اعتمادبنفس دا ... نمیگم ادم بدیه اتفاقا خوبه ولی ابروم رفتهه همه دارن بخاطرش تیکع میندازنبعدشم این حیقیته دبعد ی سنی دیگ خاستکار نیستتتکلا خسته شدم از تیکه های بقیه تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
purple_fish عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9211 خب همینهه دیگع مشکل اینجاست ابرومو بردهچجوری کاتکنم من که نمیفهمم چی میگی گلم چیکارته ؟والا ما کلی کیف میکنیم با دوس پسرمونم حتی زیاد بریم بیرون و حرف بزنیم صبح میشه این شب :)