2777
2789
عنوان

بچه ها داییم گفته که این پسره بدرد نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 71 پست

ببین انقد بچه نباش اگه قراره سر این چیزای الکی هی بگی آبروم رفت و پسره از چشمم افتاد بهتره که کات کنی 

نباید توقعات بقیه رو زندگی کنی ...

این جمله رو چندین بار بخون و قشنگ بهش فکر کن

وآقا برای افکارت متاسفمفقط یادت باشه ، وقتی مار درست رو میکنی، حسود ها با حرف زدن پشتت، میخوان پشیمو ...

دوست ندارم بقیه پشتم حرف بزنمم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین انقد بچه نباش اگه قراره سر این چیزای الکی هی بگی آبروم رفت و پسره از چشمم افتاد بهتره که کات کن ...

خیلی چیزا هم هست 

غیر این قضیه 

من هرچی میخرن زن داییم نمیدونم از روی حسادت یا هرچی 

میگه منم میخام 

و با منم دعوا میشه 

خیلی وقته هیچی برای خودم نخریدم

صورتم شده کویر لوت

حتی نمیشورمش 

همیشه همین جوری وقتی تنهام که بیشتر از این

ببین با این کات کنی میفتی گیر یه آدم خشک اون موقع یه روز به خودت میای میبینی کنارشی ولی هیچ حسی به شوهرت نداری و مدام این دوست پسرت میاد جلو چشمت که چرا با این ازدواج نکردم

برای یه زن مرد رمانتیک حرف اول رو میزنه

خب بهش بگو دستت رانبوسه بزاره وقتی محرم شدین اونم جلوی جمع نباشه

جلوی جمع که نه جلوی خانواده خودش اینکارو میکنه

عزیزم خوندم همه حرفات با دیگرانو

خواهرانه چند تا توصیه دارم برات🎀

۱. لطفا واضح تایپ کن و توضیح بده طوری که همه بفهمن .

۲. انقدر نگران حرف مردم نباش 

همون مردم فردای روز گیر بیفتی حاضر نیستن تو صورتت نگاه کنن .

۳. مردی که دوستت داشته باشه و احساسشو ابراز کنه و تحویلت بگیره همیشه نمیتونی پیدا کنی 

فکر نکن تو کوچه ریخته .

۴. یه کم بر حسب سنت فکر کن و به روز باش

۵۰ ساله ها هم الان دیگه به فکر حرف مردم و آبرو نیستن عزیزم .

۵.برای راحتی و خوشبختی خودت زندگی کن نه حرف ۴ تا خاله زنک ، داییم گفت فلان عمم گفت بهمان فردای روز دلت بگیره همون فاااامیل

اسمتم نمیارن عزیزم 

خوشبخت باشی 🌻

صبح میشه این شب :)

خیلی چیزا هم هست غیر این قضیه من هرچی میخرن زن داییم نمیدونم از روی حسادت یا هرچی میگه منم میخام و ب ...

خب قربونت بشم من از اول تاپیک میخام بگم بخاطر حسادت زنداییته ولی ترسیدم تهمت باشه نگفتم 

ولی ببین زنا که حسادت میکنن میفتن به جون شوهرشون 

الان زنداییت حسودی کرده که وای ببین زهرا دوست پسرش انقد رمانتیکها دوسش داره داییت هم اومده خودشو نجات بده چون می‌دونه اگه دوست پسرت شوهرت بشه زنداییت حسادتش هزار برابر میشه 

پس لطفاً پسره رو از بلاکی در بیار و روی رابطه ات بیشتر تمرکز کن

دوست ندارم بقیه پشتم حرف بزنمم

بقیه همیشه اینکار رو میکنن، مجرد بمونی ، میگن ترشید، شوهر کنی ، میگن گشت پیدا کرد، بچه دار بشی، میخوان هر روز یه برچسب به بچه ات بزنن، فلانه و بیساره

شما با ابن ذهنیتت، هیچوقت آرامش نداری

مردم هر روز حرف مفت میزنن

بمیری هم دنباله این هستن که رون دوست دارن یا سینه که تو مراسم خاکسپاری بخورن با چه رنگ نوشابه بخورن

الانم اون بدبخت ول من بره دنباله زندگیت، شما هم بشین گوشه ی خونه تا پشتت شاید حرف نزنن

هر چند با این هم کات کنی، میگن معلوم نیست چه عیبی داشت پسره ولش کرد

عزیزم خوندم همه حرفات با دیگرانوخواهرانه چند تا توصیه دارم برات🎀۱. لطفا واضح تایپ کن و توضیح بده طو ...

میتونی هم تا ابد نگران حرف مردم باشی و خودتو عذاب بدی و تنها بمونی .

و چند وقت دیگه اینجا تاپیک بزنی و افسوس بخوری از تنهایی هات و بازم حرف مردم

عاقل باش 🌻

صبح میشه این شب :)

نگران حرف مردم نباش چون وقتی شوهر نکردی میگن چرا شوهر نمیکنی وقتی شوهر کردی میگن بچه بیار بچه اول رو آوردی میگن برا این یه خواهر برادر بیار بعد میگن بچت مدرسه تیزهوشان میره؟چرا دانشگاه آزاد قبول شد؟چرا برا بچه آن زن نمی‌گیری چرا دخترت شوهر نمیکنه و...

هر کاری کنی مردم یه چیزی از توش در میارن 

الان اینترنت پر از پادکست عزت نفس و اعتماد به نفسه گوش بده خواهرانه بهت میگم مهمه حتما گوش بده

خیلی چیزا هم هست غیر این قضیه من هرچی میخرن زن داییم نمیدونم از روی حسادت یا هرچی میگه منم میخام و ب ...

چه قدر بقیه برات مهمن بابا ازدواج کنی سالی دو سه بار دایی و زنداییت ببینی دیگه ادم وقتی ازدواج میکنه با پدر مادر و برادر خواهر خودش و شوهرش رفت و امد داره عمو عمت خاله دایی شاید سالی دو سه بار ببینی برای اینا زندگیت میخوای به هم بریزی منم یادمه همسرم اومده بود خواستگاریم خیلی جدی بود میگفتم ایشون بیاد جمع فامیل مانمیتونه با بقیه ارتباط بگیره ولی به خاطر امتیازات دیگش جواب مثبت دادم بعد ازدواح دیدم اشتباه فکر میکردم اتفاقا روابطش با اقوامم خیلی خوب وصمیمی  بود تازه مادربزرگم و زنداییم عمه هام و خاله هام  همیشه از اخلاقش تعریف میکردن به این چیزا فکر نکن اگر با هم خوبید و پسر خوبیه جواب مثبت بده