2777
2789
عنوان

به جون خودم قلبم در اومد

88 بازدید | 6 پست

همین الان تو آشپزخونه بودم میخواستم شربت درست کنم

بازم بچه های گوه به دهن عوضی اومدن اون توپ پر از گل رو کوبید به پنجره آشپزخونه اونم شکست جیغ زدم لیز خوردم افتادم یه شیشه رفت تو دستم همه جا خون ریخته

زودی رفتم تو کوچه دنبالشون دویدم هزار تا فحش هم دادم الان تموم آشپزخونه گِل و شیشه ست

خدا لعنتشون کنه بی پدر مادرا رو عوضیا به خدا نهمین باره اینجوری میکنن عنترا هشت بار اون شیشه رو عوض کردیم

مامان باباشون گوه خودشون خوردن بچه هاشون رو میارن دم در خونه ما بازی کنن به جای اینکه بچه های رودار رو تربیت کنن میارنشون اینجا صبح تا شب در و پنجره بشکنن

بعضی از پدر و مادرا دنبال اینن که بچه رو از سرشون باز کنند.میفرستن کوچه دیگه برای بازی. 

دقیقا روبروی در مادرشوهرم میان توپ بازی می کنند . که هیچ کدوم برای اون کوچه نیستن. بعد توپ میره پشت بوم میرن رو پشت بوم عین اسب میدون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از پدر و مادرا دنبال اینن که بچه رو از سرشون باز کنند.میفرستن کوچه دیگه برای بازی. دقیقا روبروی ...

اره به خدا

این هزار بار رفتم بهشون گفتم باید برم به مامان باباشون بگم

یعنی اگر زودی نمیومدم اینور سرم پر شیشه میشد