بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا رو حرف من حساب نکن ببین بزرگترا و با تجربه های سایت چی میگن ولی اگه زندگیش خوبه صرفا به عموت بگو بگو که میدونی بگو که خیانتشو کم تر کنه یا تموم کنه یجوری تهدیدش کن که به خانوادش میگیو بعدشم زندگیش میپاشه بزار اگه خوب شد که هیچ نشدم نمیدونم حقیقتا پای یه زندگی وسطه
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)
گاها زن خودش هم میفهمه چون زندگی خوبی داره یا مجبوره سکوت میکنه بنظرم بااین شرایطی ک دارن سکوت شما بهتره من همیشه به همسرم میگم تو خیلی پیشنهاد های هوس انگیز بهت میشه روزی خواستی رشوه بگیری اول نگیر دوم گرفتی من متوجه نشم چون اون موقع خار تو پامون بره میگم بخاطر پول حرومه و روحی روانی اذیت میشم الانم هر وقت مالی وضع مون خوب میشه ذهنم میره سمتش ولی سوال نمیکنم بعدها میگه ک آره این پوله مال این بوده فلان من خیلی خوشحال میشم ک رشوه نبودن
خودت که مستقیم نمیتونی بگی بهشون چون خیلی وحشدناکه😑
ولی میتونی با یه شماره ناشناس پیام بدی و بهش بگی اگه خیلی برات مهمه...
مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......