2777
2789
عنوان

جدا خوابیدن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 70 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو میترسم یا بیا پیش ما یا کمک کن وسایل برداریم بیایم پیش تو نزار فاصله بمونه خوب نیست دیگه یکم سیاست اینا قاطی کن 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

والا فک کنم هیشکی اندازه من شوهرشو درک نمیکنه یه ساعت نگه نمیداره برم باشگاه ۹ ماهه یبار نشده بخوابو ...

واقعا نمیفهممت بچه ای که مادرش به زور میخابونه ی مرد چجور بخابونه 

اونا تو فیلماست 

بعدشم‌مگع شوهرت سرکار نمیره بیکار که نیس بچرو نگه داره تو بری باشگاه 

حالا خوبه درک میکنی

بعدشم درسته از لحاظ عاطفی باید پشتت باشه 

ولی واقعا مردارم درک کنیم تو سرما گرما میرن جون میکنن بعد بیان خونه ام بچع نگه دارن 

اونم مردی که با هچ زبون نمیتونه حرفای بچرو متوجه بشه باز بچه یکم بزرگ بود حق با شما بود ولی بچه ۹ ماهه 

بازم این نظر من بود 

بگیر بخواب بابا حوصله داری بری زمینم کنارش بخوابی بخاطر جابه جایی بدخواب میشی من خودمم شرایطم مثل تو ...

منم راحت ترم ولی خب از یه طرفم بیدار میشم میبینم نیس ناراحت میشم 

نه یکم باهاش صحبت کن بنظرم بگو نمیشه بزارم بچه بمونه تنها ولی بدون توهم خوابم نمیبرهتا اون بیاد پیش ...

خیلی دلم پره میدونمم باهاش حرف بزنم دعوا میشه نزدیک پی ام اسمم هس

بیشتر بهش مسئولیت نگهداری از بچه رو بده بچه ی جفتتونه اونم باید یه مشارکتی داشته باشه یعنی چی جاشو ج ...

میدونی تخت یجوریه که با بچه سخته روش یخابی من خودم ترجیح میدم رو زمین بخابم 

شاید مشکل از بچه و سرو صداش نیس مشکل از کمبود جاعه که تو تخت باید بچه چون کوچیکه هواست باشه نخوری بهش نیفته همش تو استرسی 

همین داره اذیتم میکنه دیگه

حق داری عزیزم بلاخره بچه ی جفتتونه به محبت جفتتون نیاز داره اونم بچه های امروزی 

ذره ذره بهش مسئولیت بده زیاد حرف نزن که حساس بشه بگه کار میکنم خستم و فلان مثلا میخوای شیر درست کنی بگو میشه آبجوش بیاری کمرم درد میکنه سخته بلند شم یا لباس بچه رو بیار نگهش دار برم دوش بگیرم نمیدونم دیگه از کارای کوچیک شروع کن 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱