2777
2789
عنوان

جدا خوابیدن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 70 پست
میدونی تخت یجوریه که با بچه سخته روش یخابی من خودم ترجیح میدم رو زمین بخابم شاید مشکل از بچه و سرو ص ...

چاره کار اینه فعلا ی تخت کوچیک براش بگیری بزاری کنار تخت خودتون 

خاله من اینجوری کرد 

خیلی دلم پره میدونمم باهاش حرف بزنم دعوا میشه نزدیک پی ام اسمم هس

آرامش خودتو حفظ کن حتی اگه میخوای گریه کن ولی عصبی نشو مردا اکثرا فک میکنن زناشون درک نمیکنن چون معمولا ما با همه چی کنار میایم تا اینکه دیگه خسته بشیم و عصبانی بشیم بهتره با ذره ذره عمل کردن عادتش بدی

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام یه پیام بنویسم براش بگم از فردا بی حرف و حدیث میای پیش ما میخوابی

اول دلیل کارشو بپرس ببین چرا این کارو میکنع 

بعد بگو من توقع ندارم بچه رو نگه داری ولی توقع دارم یکم بهش نزدیک تر بشی خیر سرت پدری 

خیلی دلم پره میدونمم باهاش حرف بزنم دعوا میشه نزدیک پی ام اسمم هس

با دعوا فقط و فقط اوضاع بدتر میشه تازه توهم مقصر میشی

بنظرم با آرامش باهاش حرف بزن 

مردا جایی امن باشه میان

یکمی احساس ناامنی کنن فاصله میگیرن

چاره کار اینه فعلا ی تخت کوچیک براش بگیری بزاری کنار تخت خودتون خاله من اینجوری کرد

اخه اتاقمونم کوچیکه بخاطر همون نمیشه بچمم کوچیکه ی سالشه برای همون هممون تو پذیرایی میخابیم فضای بیشتریم داریم 😂😂😂برای قل خوردن رو زمین 

میدونی تخت یجوریه که با بچه سخته روش یخابی من خودم ترجیح میدم رو زمین بخابم شاید مشکل از بچه و سرو ص ...

آره سخته باید باهم تصمیم گرفت که حالا چیکار کنیم جدا کردن جای خواب بدترین راهه 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

واقعا نمیفهممت بچه ای که مادرش به زور میخابونه ی مرد چجور بخابونه اونا تو فیلماست بعدشم‌مگع شوهرت سر ...

چرا حس میکنم شوهر منی تو 😂

والا بچه من خیلی بچه بدقلقیم نیس اگه بخواد میتونه بخوابونه 

مگه بچه داری تو شهر غریب آسون تر از کار بیرونه؟ 

والا هفته ای یه ساعت نگه داشتن بچه خیلی انتظار ناچیزیه

نه بابا بچه تخت کنار مادر داره از همون اول جدا میخوابه

نمیدونم مردها حالا چطور اینقدر ناز نازی شودن اگر من یاد نمیارم و نداریم مردی ک جاشو جدا کنه حتی با وجود بچه کوچیک شوهر خودم راننده ست همون زمانی ک بچها کوچیک بودن صبح زودم باید می رفت ندیدم جاشو جدا کنه درصورتی ک پسرم کولیک داشت صبح تا شب و از شب تا صبح گریه میکرد

حق داری عزیزم بلاخره بچه ی جفتتونه به محبت جفتتون نیاز داره اونم بچه های امروزی ذره ذره بهش مسئولیت ...

شیر که شیر خودمو میخوره اون کارای ریزم میکنه شده چندبار گفته فردا برو حموم یا بحثمون شده ولی نه میداره اکثرا

چ جالب دختر من شرایطم در حال حاضر درست مثل شماست ی بچه ۹ ماهه دارم ک گاها شوهرم شبا تو پذیرایی میخابه امشبم خابیده😂کلا برام مهمه و باهاشم صحبت کردم چندبار میگه خستم اونجا خوب خابم میبره و دست خودم نیست .ولی نمیدونم چرا امشب ب کتفمم نبود ک تاپیک شمارو دیدم فک کنم انگار باید مهم باشه واسم😂