یه بچه ۹ ماهه داریم شبا دو سه بار بیدار میشه شوهرم چندروزه جاشو جدا کرده و منم از این بابت ناراحتم ولی چیزی نگفتم امروز که جدا خوابید بدتر ناراحت شدم چون فردا دیگه سرکار که نمیره بهشم گفتم با بی حوصلگی جواب داد منم هیچی نگفتم پاشدم اومدم رو تخت ولی میخوام یه اقدامی کنم از یه طرف غرورم نمیذاره از یه طرف میگم هی سرد و سردتر میشیم
خیلی دلم پره میدونمم باهاش حرف بزنم دعوا میشه نزدیک پی ام اسمم هس
آرامش خودتو حفظ کن حتی اگه میخوای گریه کن ولی عصبی نشو مردا اکثرا فک میکنن زناشون درک نمیکنن چون معمولا ما با همه چی کنار میایم تا اینکه دیگه خسته بشیم و عصبانی بشیم بهتره با ذره ذره عمل کردن عادتش بدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم مردها حالا چطور اینقدر ناز نازی شودن اگر من یاد نمیارم و نداریم مردی ک جاشو جدا کنه حتی با وجود بچه کوچیک شوهر خودم راننده ست همون زمانی ک بچها کوچیک بودن صبح زودم باید می رفت ندیدم جاشو جدا کنه درصورتی ک پسرم کولیک داشت صبح تا شب و از شب تا صبح گریه میکرد
چ جالب دختر من شرایطم در حال حاضر درست مثل شماست ی بچه ۹ ماهه دارم ک گاها شوهرم شبا تو پذیرایی میخابه امشبم خابیده😂کلا برام مهمه و باهاشم صحبت کردم چندبار میگه خستم اونجا خوب خابم میبره و دست خودم نیست .ولی نمیدونم چرا امشب ب کتفمم نبود ک تاپیک شمارو دیدم فک کنم انگار باید مهم باشه واسم😂