2777
2789
عنوان

گند زدم

223 بازدید | 33 پست

امروز رژیم رو شروع کردم شام ساعت ۸ و نیم خوردم از ساعت ۱۱ گشنگی بهم فشار آورد و اعصابم خورد بود الکی الکی به همسرم گیر میدادم غر زدم خیلی غر زدم الان خوابیده مثلا و من الان فهمیدم بخاطر گشنگی بوده البته اینکه ظرف شستنی آب جوش ریخت رو دستم و با خوراکی همسرم لباس سفیدم کثیف شد هم بی تاثیر نبود و اینکه پام تو دستشویی سر خورد داشتم میوفتادم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

خب چیزی که میخوری تقسیم کن در ساعات مختلف بخور یا یچیزی بخور ک کم کالری باشه مثلا سبزیی و کاهویی چیزی 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیزی که میخوری تقسیم کن در ساعات مختلف بخور یا یچیزی بخور ک کم کالری باشه مثلا سبزیی و کاهویی چیز ...

نمیشه رژیمم جوریه بعد ۹ نباید چیزی بخورم 

نمیشه رژیمم جوریه بعد ۹ نباید چیزی بخورم

کاهو بخور چاق نمیکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاهو دوست ندارم ک...الان با تو هم دعوام میشه😂😂😂

من الان گشنمه خونه کسیم روم نمیشه برم یچی بخورم 

اعصابم داغون تره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زود بخواب

قصدم همین بود ۱۱ بخوابم بخدا دیدم یا خدا ظرفارو باید بشورم ک بچه ها و شوهرم توش چیز میز خوردن خونه یکم بهم ریخته بود یکم لباس اتو زدنی بود و.... حس کلفتی بهم دست داد غر زدنم سر همین کارهای خونه بود و الان تازه میخوام بخوابم

قصدم همین بود ۱۱ بخوابم بخدا دیدم یا خدا ظرفارو باید بشورم ک بچه ها و شوهرم توش چیز میز خوردن خونه ی ...

همه رو بزار صب 

من میدونی وقتی تحرک دارم گشنم نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40