2777
2789
عنوان

گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 33 پست
ببخشید ولی بیشتر خندم گرفت🤣🤣🤣🤣دختر چرا با خودت سر جنگ داری بلا نبود سرت نیاد من رژیم میگیرم هاپو ...

😂😂😂😂واقعا بلا نموند سرم بیاد دیشب😂 صبح شوهرم بیدار شد با چشم بسته میگم گشنه ام بودا دعوا راه انداختم ب دل نگیر میگه عب نداره بابا بعد صبح میبینم لازم همون کاراشو تکرار کرده میدونی چیکار میکنه همه کارارو ناقص میزاره مثلا شکر برمی‌داره شکر میمونه بیرون ، از کابینت ظرف برمی‌داره در کابینت باز میمونه یا کامل نمیبنده

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂واقعا بلا نموند سرم بیاد دیشب😂 صبح شوهرم بیدار شد با چشم بسته میگم گشنه ام بودا دعوا راه ان ...

وای چه رو مخه کاراش منم شوهرم و باید کلا دنبالش باشم خونه جارو میکنم میره کیک بر میداره میخوره مثل بچه کوچولو ها همرو پر میکنه 

وای چه رو مخه کاراش منم شوهرم و باید کلا دنبالش باشم خونه جارو میکنم میره کیک بر میداره میخوره مثل ب ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡