2777
2789

من گوشامو دکتر شست و شو داده بعد قطره داده. وقتی میریزم نیمساعت به پهلو میخوابم ولی همینکه بلند میشم میریزه چرا اینطوریه خسته شدم. مگه نباید همش بره داخل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد قطره زیاد می‌ریزی. اون طبیعیه مشکلی نیست برا منم پیش میومد کافیه 5 دقیقه منتظر باشی اون خودش نفوذ میکنه 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

معمولا قبل شست شو قطره میدن دخترم گوشش جرم داشت قبلش دکتر یه قطره داد بعدش گف دیگه نمیخواد

من مامانم گفت باید قبلش بهت قطره میداد ولی دکتر همونطوری انجام داد😐بعضیا میگن شست و شو ندادع ساکشن کرده خودمم نمیدونم. اخه تنها رفتم مجبور شدم مامانم تایم نوبت من خونه نبود.

طبیعیه یعنی؟یا زنگ بزنم شنبه منشی بپرسم

واسه من که اینطوری بوده ساکشن کردم قبلش قطره داد بلند میشم حس میکردم تکون میخوره دستمال میزاشتم چربش میکرد 

حالا بازم میدونی زنگ بزن سوال کن ضرر نداره من هیچیم شبیه آدم نیست

من مامانم گفت باید قبلش بهت قطره میداد ولی دکتر همونطوری انجام داد😐بعضیا میگن شست و شو ندادع ساکشن ...

ساکشن خودش شست شو دیگه

نمیدونم چرا دکتر قبلش بهت قطره نداده معمولا همه دکترا میدن قطره رو تا یه هفته بریزی

عزیزم خیلی پر میریزی و تا میریزی زود بلند یا جا به جا نشو ثابت بمون

۳ قطره از یه محلول

و ۳ قطره هم از محلول دیگه

میشه ۶ قطره💔ولی پشت سر هم نمیریزم. مثلا یه محلول ۳ قطرشو ریختم ۱۰ دقیقه بعد اون یکی رو میریزم ولی تیمساعت به پهلو میخوابم

ساکشن خودش شست شو دیگهنمیدونم چرا دکتر قبلش بهت قطره نداده معمولا همه دکترا میدن قطره رو تا یه هفته ...

شاید چون بهش گفتم کنکور دارم؟گفت ای وای بیا زود برات انحام بدم برو. گفت بخاطر اینکه سیستم ایمنی بدنت ضعیف شده هر چقدر بیشتر استرس بکشی ترشحات بیشتر میشه. اصلا درد نمیگرفت ولی بدجور گرفته بود گوشم