2777
2789
عنوان

کاش همه‌مون به این درک برسیم

584 بازدید | 59 پست

..که کسی که میخواد بره رو براش ناراحت نباشیم 

من خودم واقعا جز اونایی هستم که برای رفتن آدما خیییلی دپرس میشم 

چیکار کنم ؟ دوست دارم کلا رفتن آدما به هیچ کجام نباشه 😂💔

مگه سنگی که مهم نباشه 

اونایی که براشون مهم نیست از نظر من سنگ دلن 

ولی پر و بال دادن به غم هم خوب نیست کلا یک دوره سوگواری لازمه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ناراحت میشن ولی به روی خودشون نمیارن، جدایی درهرحالت سخته

آره ولی بعضی آدما ارزش موندن ندارن !! واقعا ندارن 

و ما اینو می‌دونیم اما چرا باید ناراحت باشیم 

منم خیییلی زود به یکی وابسته میشم🥲خیییلی سخته کآش هیچ وقت این اخلاق رو نداشتم

خیییلی بده خیییلی 

پسره کلا دو هفتس داره باهام حرف میزنه ولی انقد از کم محلیش حتی ناراحت میشم که پشمای خودم میریزه

کاش سنگ باشم (:

چرا سنگ یکاری کردی که اون زمان فکر کردی درسته یا لذتشو بردی یا درسشو گرفتی 

بجای خودخوری درس بگیر بگو این مسیر رفتم اشتباه بود 

دیگه نمی‌رم این شخص انتخاب کردم با این اخلاقیات مناسب من نبود دیگه توی انتخابم بهتر و بیشتر دقت میکنم 

کلا باعثش هر چی هست به چشم یک درس بهش نگاه کن 

بقول دوستم تا رنج نکشیم پخته نمی‌شیم 

مشکلات و چالش ها هست که مسیر را برای ما هموار و روشن می‌کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چرا سنگ یکاری کردی که اون زمان فکر کردی درسته یا لذتشو بردی یا درسشو گرفتی بجای خودخوری درس بگیر بگو ...

ممنونم 

خیلی با ارزشه حرفات هیچوقت تاحالا به این صورت بهش نگاه نکرده بودم ، آفرین 

چرا سنگ یکاری کردی که اون زمان فکر کردی درسته یا لذتشو بردی یا درسشو گرفتی بجای خودخوری درس بگیر بگو ...

ببخشید مي پرسم من به یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادم ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲🥲

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابي بهم نداد بعدم فهمیدم تو ایتا مسدود کرده 🥲 🥲 

شما جاي من بودین چه رفتاري می کنین 

ممنونم خیلی با ارزشه حرفات هیچوقت تاحالا به این صورت بهش نگاه نکرده بودم ، آفرین

قربونت برم اره نگاهت مثبت کن تا مثبت ببینی 

کی به کیه خوش باش هزار بار که متولد نمیشی که غمبرک بگیری 

ببخشید مي پرسم من به یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادم ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه ...

تازه من با این حجم از حماقتم تو این زمینه ، اگه جای تو باشم واقعا قید این آدم رو میزنم 

قربونت برم اره نگاهت مثبت کن تا مثبت ببینی کی به کیه خوش باش هزار بار که متولد نمیشی که غمبرک بگیری

دقیقا 

من همیشه اینکه آدما مثل من نیستن که ساده باشن و واقعا یکی رو بخوان ناراحت بودم ولی از الان تصمیم میگیرم بهش به چشم تجربه نگاه کنم