2777
2789
عنوان

کاش همه‌مون به این درک برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 59 پست
نفسم اونا سنگ دل نیستن اونام اینقدر بالا وپایین داشته زندگیاشون که سعی کردن منطقی باشن و به این نتیج ...

حرف هاتون تک به تک درست ولی قربونت برم اصلا درک نمیکنم که یکی که جونت بود ازت جدا بشه به هر دلیل و تو بتونی بی تفاوت رد بشی این کار آدم رئوف نیست کار دل سنگ‌ه 

شما یک گل میخری هرروز مراقبت می‌کنی تا رشد کنه یک روز از خواب بیدار میشی می‌بینی زرد شده پلاسیده شده و باید بندازی بیرون حالت بد میشه اذیت میشی غصشو میخوری 

مگه میشه خالی کردن قلبت راحت باشه از آدمی که تو اون خونه زندگی می‌کرده باهاش هزار خاطره داشتی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

به نظر شما من بدم یا مقصرم من نمی دونستم پیام احوالپرسی و تبریک تولد کار بدیه🥲

اشتباه نکردی لطف خودتو رسوندی نفهمیده مهم نیست دیگه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف هاتون تک به تک درست ولی قربونت برم اصلا درک نمیکنم که یکی که جونت بود ازت جدا بشه به هر دلیل و ت ...

من از وابستگی و وابسته شدن خیلی ضربه خوردم در عرض دو ماه سه تا از عزیزامو از دست دادم جوری شده بودم که نعوذبالله حتی داشتم به خدا کافر میشدم و سرجنگ با خدا داشتم من همیشه به خدا گفتم گفتم خدایا اگه روزی خواستم برای غیر تو نفس بکشم جونمو بگیر همه ی داراییم سرمایه ام داشتن خدا و اهلبیت هستش نمیتونستم خدارو از دست بدم چون بدون خدا میمیرم بجاش چن تا قانون برای خودم گذاشتم اینکه آدما دوستام عزیزام خانوادم تا زنده هستن و تا زنده ام بهشون عشق ومحبت هدیه بدم واگه کاری ازم برمیاد براشون انجام بدم بهشون زخم زبون نزنم ولی وابسته نشم چون آدمی به هرچی یا به هرکسی وابسته بشه شک نکن باهمون امتحان میشه یا بهتر بگم با وابستگی و حساس شدن روی هرچی یا هرکسی آدم از همون ضربه میخوره خلاصه سعی کردم ومیکنم تحت هیچ شرایطی وابسته نشم دلبسته نشم بجاش تا زنده ام به آدما احترام بزارمو باهاشون مهربون باشم ببین من زمانی که مامان بزرگم فوت شد خیلی خیلی بینهایت گریه کردم غصه خوردم همه‌ ی فامیل همسایه ها اومدن منو گرفتن توی بغل و یه چیزیی بهم گفتن گفتن تو دیگه گریه نکن غصه نخور چون تو بهش رسیدگی کردی تو همه کاری براش کردی باور میکنی هرسالی که میخوام برم کربلا تا نیم‌ساعت توی اتوبوس فقط گریه میکنم از این که دارم از بابام جدا میشم درسته آدمی باهرچی و هرکسی خاطره داره حتی شما بگو برای چن روز چن ساعت ولی من میگم آدم نه دلبسته بشه نه وابسته نمیگم سنگ باشه ولی ما زنده ها باید زندگی کنیم این همه افسردگی خودکشی خیانت همه وهمه بخاطر وابستگی و دلبستگی های بی حدواندازه ی ما آدما نسبت به هرچی یا هرشخصی هستش که متاسفانه اسمشو گذاشتیم عشق 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من از وابستگی و وابسته شدن خیلی ضربه خوردم در عرض دو ماه سه تا از عزیزامو از دست دادم جوری شده بودم ...

بببخشید می پرسم به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش خیییلی ناراحت یم🥲

ببینید بستگی به اینکه رابطه وصمیمیتتون در چه حد بوده داره ....

من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پيام تبریک‌ می دادم امسال واسه تولدش پیام تبریک دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ولي سکوت کردم فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 

🥲

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی بازم جوابی نداد 

بعدم فهميدم تو ایتا مسدود کرده 

آخه مگه بده پيام تبریک تولد یا به یاد کسي بودن🥲