2777
2789
عنوان

کاش همه‌مون به این درک برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 59 پست

بیایید به منم دلداری‌ بدین

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد رفتنش نهایت چند شب دیرتر آدم می‌خوابه بعد زندگی همچنان ادامه داره، ولی اینکه یاد و خاطرش هم فراموش بشه جز محالات است

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

به نظر شما من بدم یا مقصرم 🥲

نه نفسم نه مقصری نه خدایی نکرده دختر بدی هستی...فقط خیلی خیلی حساسی..‌چون از دیشب دیدم چقدر بهم ریختی وداری از بچه ها ی سایت میپرسی ولش کن اعصاب خودت ارومتره 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
بعد رفتنش نهایت چند شب دیرتر آدم می‌خوابه بعد زندگی همچنان ادامه داره، ولی اینکه یاد و خاطرش هم فرام ...

خودتونو درگیر هیج آدمی نکنید با آدما مهربون باشید احترام بزارید کاری ازتون برمیاد انجام بدید براش ولی تا از طرفتون مطمئن نشدید خودتونو درگیرش نکنید البته من تا حالا با جنس مخالف دوستی نکردم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
به نظر شما علت عوض شدن رفتار آدما چیه

دلیل که زیاده....میدونی آدمای این زمونه متأسفانه آدمای باثباتی نیستن انگار چن شخصیتی شدن واز همه مهمتر آدمای متعهد و باوفایی نیستن و ببخشید خیلی خودخواه هم هستن

اللهم عجل الولیک الفرج💚
دلیل که زیاده....میدونی آدمای این زمونه متأسفانه آدمای باثباتی نیستن انگار چن شخصیتی شدن واز همه مهم ...

من خیییلی دلم شکسته

کاش تولدشو تبریک نمی گفتم 🥲

نمی دونستم ناراحت میشه🥲

دیگه یه ثانیه هم بهش فک نکن یچیزیی بود تمام شد ورفت ...شما کار بدی نکردی

آخه بازدید ایتا ش هم به خاطر من مخفی کرد

بعد شونزده ساعت پیام منو سين زد

ازش دليل تغییر رفتارشو پرسیدم بازم جوابی نداد

بهم حس مزاحم و اضافه‌ بودن دست داد🥲

خیلی ممنونم بابت راهنمايي هاتون کاش هیچ وقت دوستی ها تموم نمیشد 🥲

خواهش میکنم بنظرم گاهی آدما تنها باشن خیلی بهتره تا با ادمایی رفیق باشن که با اعصاب آدم بازی میکنن

اللهم عجل الولیک الفرج💚