2777
2789

شوهرم با یه دختره حرف زده بود تو تماساش ضبط شده بود و درباره ی رابطه جنسیشون حرف زده بودن و قرار میذاشتن بعد پریودی دختره منو ببره خونه مامانم و دختره را ببره باغ هنوز هم شوهرم نمیدونم من شنیدیم صداشونو نمیخام بفهمه چون من هیچوقت طلاق نمیگیرم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق نمیگیرم چون پسرم نوجوانه ...چون پدرومادرم پیرن و حمایتی ندارم ...طلاق نمیگیرم چون یه ترم دیگه لیسانس میگیرم 

صدای ضبط شده اش می فرستادی روی گوشی خودت 

من بودم این تماس از گوشی شوهر می فرستادم تو گروه فامیلیشون و بعد از طرف شوهر پاک می کردم که نتونه بره تو گروه پاکش کنه!  بزار فامیل بفهمن چه موجودی هست و چه کثافت کاری ها داره!   خودش فکر نکنه خیلی زرنگه! 

خربزه می خوره پای لرزش هم بشینه!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

تو ک نمیتونی طلاق بگیری کنجکاوی هم نکنخود آزاری داری؟!

خیلیییی اتفاقی شنیدم پسرم داشت با گوشیش اهنگ گوش میداد من یهو دیدیم صدای یه دختره زود گوشیو از پسرم گرفتم فرستادم برای خودم و حذف کردم که پسرم گوش نده

طلاق نمیگیرم چون پسرم نوجوانه ...چون پدرومادرم پیرن و حمایتی ندارم ...طلاق نمیگیرم چون یه ترم دیگه ل ...

حداقل مدارک جمع کن برای روز مبادا.  برای یه روز که خواستی سر صبر آبروی تک تکشون ببری 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

صدای ضبط شده اش می فرستادی روی گوشی خودت من بودم این تماس از گوشی شوهر می فرستادم تو گروه فامیلیشون ...

ای کاش انقد شجاع بودم من خیلی بی عورضم 

واکسن زگیل تناسلی بزن‌حتما.به روش نیار ولی خوب اونقدر به خودت برس اونقدر خوب باش اون و رها میکنه

همه اینا حرف بخدا