^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم قبلا نبودم راستش ولی یه بار به دلم افتاد یه ختم قران نشستم خوندم به نیت اینکه ارتباط من رو خدا با امام زمان خوب کنه و بعدش اصلا همه چیز عوض شد برام عین پدرم هستن انگار هروقت ناراحتم میشینم حرف میزنم باهاشون درجا همون روز اون چیزی که بابتش ناراحت بودم درست میشد مثلا شوهر من مسافرت منو نمیبرد یعنی انگار میترسید همش میگفت یکی باید جور شه با اون بریم من تنهایی بلد نیستم و فلان بعد یه روز نشستم با امام زمان درد و دل کردم نماز صبح گفتم دلم گرفته دلم مسافرت میخواد شوهرمم خودتون میدونید میترسه و فلان خلاصه گفتم همون روز یهو شوهرم اومد گفت بیا یه جای خوب پیدا کنیم رزرو کنیم بریم سفر گفتم چی شد گفت نمیدونم انگار به دلم افتاده دیگه نگران نیستم خلاصه رفتیم سفر بار ها چیزی که راجع بهش گفتم اتفاق افتاده و فهمیدم که قشنگ گوش میدن به حرفام و کمکم میکنن
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲