ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاتو اینکارا واقعا چیه چه واسه زن چه مرد . بدن خودشونو زشت میکنن. خدامیخواست همون اول اینجوری میساخت ادمو
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
آره عزیزم اینجام😁😂 مرسی خودت خوبی ۲۳ ام قشنگمنه اونقد پشم ک فک کنی طرف خز تنش کرده🤣
فدات ابجی ممنونم بسلامتی.منم۲۸🤩
من که عاشق ریشو پشمو خزم 😅🤭🤭🤭🤭