ی فامیل داریم بشدت پولدارن بعد دخترش حتی یه ادکلن ارزون قیمتم نداره با اینکه تازه عروس هست البته به بهونه ی این ک از عطر بدکاری میاد واقعا دختری هست ک بدش بیاد از ادکلن؟الانم نامزدش تفلک میگه زن من یه عطر نمیزنه😐حتی لوازم آرایشی فقط 2 تا رژلب داره اخه دختر یکم کلاس بزار البته خانوادگی خسیسن خونه پدرش با اوپ پولداریش داغون...کاش منم میداشتم خرج کردن یادشون میدادم😂😂😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
لوازم ارایش بستگی ب این داره ک استفاده میکنه یا ن اجباری در داشتنش نیست اما ادکلن خوش اومدن و بد اومدن نداره اطرافیان اذیت میشن
ی سریا کلا بلد نیستن استفاده کنن ی سریام از بس سختی کشیدن میترسن استفاده کنن
اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️